Incendiu DEVASTATOR la Brasov: Un bloc a luat foc

Un incendiu de proportii  a izbucnit, in aceasta dupa-amiaza, intr-un bloc de locuinte din localitatea Ghimbav, judetul Brasov.  Acoperisul si mansarda respectivei cladiri au fost cuprinse de flacari. Incendiul s-a extins, imediat, pe o suprafata de aproximativ 200 metri patrati.

Din fericire, pompierii de la ISU Brasov au reusit sa evacuze toti locatarii. Flacarile riscau sa se extinda si la alte scari ale blocului.

Un alt noroc a fost reprezentat de faptul ca blocul a fost construit anul trecut si, astfel,  doar o parte din apartamente sunt locuite.

Reprezentantul ISU Brasov, Ciprian Sfreja, a declarat ca este vorba de un bloc de cinci nivele si ca pompierii au intervenit atat prin interior, cat si prin exterior, pentru localizarea incendiului, care risca sa se extinda si la alte scari. La fata locului s-au deplasat si mai multe echipaje SMURD, pentru a interveni in caz de nevoie.

“Blocul este amplasat chiar in imediata apropiere a DN1, in localitatea Ghimbav. Sunt mai multe scari care pot fi in pericol, daca incendiul se va extinde”, a explicat Ciprian Sfreja, pentru Romania Tv.

Una dintre cauzele declansarii incendiului ar fi suprasolicitarea instalatiilor electrice sau a celor de incalzire, dar nu este exclusa nici varianta unui foc nesupravegheat.

Sursa foto: rtv.net