INCENDIU GRAV la un HOTEL DE LUX din DUBAI – GALERIE FOTO + VIDEO. UPDATE

Un INCENDIU a izbucnit la un HOTEL DE LUX din DUBAI, la doar cateva ore inainte de inceperea celebrarilor de ANUL NOU, relateaza Daily Mail.

UPDATE 20.40: INCENDIUL de amploare care s-a declansat joi seara la un HOTEL DE LUX DIN DUBAI nu s-a soldat cu VICTIME, iar ceremoniile de ANUL NOU se vor desfasura în continuare, a anuntat un oficial al apararii civile, la postul de televiziune Al Arabiya, potrivit Reuters.

VIDEO AICI

Hotelul Address Dubai Marina este in flacari, care au cuprins toate etajele cladirii. Inca nu se stiu exact cauzele INCENDIULUI de la hotelul de cinci stele, care se afla in apropiere de Burj Khalifa, cel mai mare zgarie-nori din lume.

Lantul hotelier a trimis pe tweeter un mesaj prin care anunta ca autoritatile au ajuns la locul faptei pentru a avea grija de aceasta conflagratie.

Resturi care ardeau se desprindeau din hotel cand pompierii au sosit sa se ocupe de INCENDIU. Nu se stie inca daca exista victime.

Hotelul se afla la cateva minute distanta de locul unde turistii din DUBAI se pregateau sa celebreze ANUL NOU. 

Este al doilea incendiu din DUBAI in acest an, dupa ce complexul rezidential MARINA TORCH a fost cuprins de flacari in luna februarie. Sute de persaone au fost atunci evacuate, nu au existat victime, dar 7 persoane au fost tratate pentru ca au inhalat fum. 

 

Sursa foto: dailymail