INCENDIU de la METROU a fost STINS! STATIA PIATA ROMANA RAMANE, DEOCAMDATA, INCHISA. UPDATE

STATIA DE METROU PIATA ROMANA a fost INCHISA, marti dupa amiaza, dupa izbucnirea unui INCENDIU! Conform primelor informatii difuzate de televiziunile de stiri, o GARNITURA DE METROU este BLOCATA in TUNEL pe sensul spre PIATA UNIVERSITATII.

UPDATE 3: A doua persoana care a avut nevoie de interventia medicilor este tot o femeie, in varsta de aproximativ 40 de ani, care a suferit un ATAC de PANICA. Zeci de oameni au iesit din garnitura de metrou si au mers pe jos prin tunel pana la statia PIATA ROMANA, informeaza postul de televiiziune Digi 24.

UPDATE 2: Locotenentul – colonel MARIAN MICLEA de la ISU a declarat ca tot personalul METROREX si pasagerii aflati in STATIA de METROU PIATA ROMANA au fost EVACUATI pana la sosirea pompierilor si ca doua persoane au fost afectate in timpul incidentului! S-a intervenit cu sase autospeciale ISU si sase ambulante SMURD! Deocamdata STATIA DE METROU PIATA ROMANA ESTE INCHISA!

UPDATE 1:  Reporterul B1 Tv anunta ca o femeie, in varsta de aproximativ 21 de ani, a fost intoxicata cu fum este asistata medical si va fi transportata la Spitalul Floreasca. La fata locului au sosit echipaje medicale iar pompierii au inceput deplasarea catre zona in care s-a oprit trenul. Metrorex anunta ca a fost vorba despre o degajare de fum de la un panou electric si ca INCENDIUL a fost stins. Reporterul HotNews la fata locului anunta ca trenurile circula la Piata Universitatii in ambele sensuri, dar nu opresc la PIATA ROMANA.

METROREX a anuntat ca degajarea de fum despre care vorbesc martorii s-ar datora unor probleme aparute la un tablou electric din zona PIATA ROMANA. INCENDIUL ar fi fost lichidat, potrivit informatiilor anuntate de ISU si citate de postul de televiziune Digi24.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea