Incendiu la o fabrica de tigla din Covasna: Intregul acoperis al halei a fost distrus

Incendiu de proportii la o fabrica de tigla din Covasna. Pompierii din Intorsura Buzaului au intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, pentru a localiza si a lichida incendiul. Focul a pornit de la acoperisul fabricii, distrugandu-l in totalitate.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Covasna(ISU), Marius Tolvaj, institutia a fost anuntata printr-un apel la 112 ca un incendiu a izbucnit la acoperisul unei fabrici de tigla din orasul Intorsura Buzaului.

Pompierii din Intorsura Buzaului au intervenit cu o autospeciala cu apa si spuma, pentru a localiza si a lichida incendiul, care ameninta sa se extinda la intreaga fabrica.

In urma interventiei pompierilor militari, pericolul extinderii flacarilor a fost inlaturat, dar a ars acoperisul halei, pe o suprafata de circa 120 de metri patrati.

In urma prabusirii acoperisului, au fost afectate tavanul, pe o suprafata de aproximativ 50 de metri patrati, si mobila din spatiile destinate birourilor si vestiarelor. Cauza probabila a incendiului o reprezinta efectul termic provenit de la un cos de fum neprotejat, a spus Marius Tolvaj.

sursa foto: jurnaluldebuzau.ro