INCENDIU pe bd. MAGHERU. O persoana RANITA GRAV, alte doua internate pentru ingrijiri medicale. UPDATE

Un incendiu are loc in acest moment in centrul Capitalei, in zona PIATA ROMANA. O persoana a fost ranita. Echipajele de pompieri fac verificari in tot blocul, in toate etajele.

UPDATE 17.00 “Suprafata afectata a fost de aproximativ cinci metri patrati. Dificultatea a fost fumul care s-a dus pe casa scarii si s-a propagat la etajele superioare. Existau persoane surprinse la etajele superioare”, a spus purtatorul de cuvant al ISU, Adrian Marin. 

Pompierii au evacuat 10 persoane. Dintre acestea TREI AU AJUNS LA SPITAL, iar alte trei au fost evaluate de medicii de pe ambulantele sosite la fata locului, insa AU REFUZAT TRANSPORTUL LA SPITAL.

Cel mai grav ranit este un barbat internat la Spitalul de Arsi, cu arsuri pe 20 la suta din suprafata corpului. Alte doua femei au ajuns la spitalul Floreasca pentru ingrijiri medicale. Si un angajat ISU a avut de suferit dupa ce A CAZUT DE PE SCARA cu ajutorul careia trebuia sa intre in bloc.

“Pompierul, incercand sa faca accesul de la nivelul solului la nivelul etajului 1, s-a dezechilibrat si a picat de la doi metri in picioare. Acuza dureri la nivelul membrelor inferioare, posibil o entorsa”, a mai precizat purtatorul de cuvant al ISU.

Politistii si pompierii au deschis o ancheta pentru a stabili ce anume a declansat flacarile.

UPDATE 16.15 Un incendiu a izbucnit vineri la etajul I al unei CLADIRI DE PE BD. MAGHERU din Capitala, aproape de PIATA ROMANA, existand degajare mare de fum, informeaza surse din ISU Bucuresti.

Potrivit surselor citate, exista o VICTIMA — un barbat — care ar fi suferit arsuri pe 20% din suprafata corpului.

La fata locului, au fost trimise patru autospeciale de stingere, trei autoscari, doua ambulante SMURD si un detasament special de salvatori.

Totodata, s-a format si un dispozitiv de cautare si salvare in toata cladirea.

Sursa foto: Romania tv