INCENDIU la un CAMIN STUDENTESC din Constanta

Un INCENDIU a izbucnit, duminica dupa-amiaza, intr-o camera a unui un CAMIN STUDENTESC apartinand Universitatii Ovidius din Constanta, iar doua persoane care au suferit atacuri de panica au fost evacuate de pompieri cu scara, de la etajul al cincilea.

INCENDIUL a izbucnit la un CAMIN STUDENTESC aflat in zona Pescarie, intr-o camera de la etajul al cincilea, iar la acel moment in imobil se aflau aproximativ 35 de studenti.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Dobrogea, care au trimis la fata locului doua echipaje de pompieri, cei aproximativ 35 de tineri care se aflau in camin au reuşit sa iasa din imobil in momentul in care au simtit fum.

Citeste si: INCENDIU la un RESTAURANT din DRUMUL TABEREI

Alte doua persoane, care se aflau in camere apropiate celei in care s-a produs INCENDIUL, au suferit atacuri de panica, fiind evacuate cu scara de catre pompieri.

Conform sursei citate, cei doi studenti au primit ingrijiri de la echipajele medicale ajunse la fata locului, fara a fi necesara transportarea acestora la spital.

Reprezentantii ISU spun ca INCENDIUL, care a fost stins de pompieri in scurt timp, a izbucnit de la un scurtcircuit produs la o priza, extinzandu-se la doua saltele de pat.

Citeste si: INCENDIU la un oficiu postal din zona Garii de Nord

Purtatorul de cuvant al Universitatii Ovidius, Daniel Citiriga, a declarat ca in camera in care s-a produs INCENDIUL locuiesc studenti inca de peste vara, cu forme legale. Daniel Citiriga a precizat ca nu au existat persoane ranite in urma INCENDIULUI.

El a mentionat ca Universitatea Ovidius va incepe o ancheta interna pentru a stabili cum s-a produs INCENDIUL. De asemenea, reprezentantul Universitatii Ovidius a precizat ca respectiva camera va fi renovata.

Sursa foto: cugetliber.ro