INCENDIU la un RESTAURANT din DRUMUL TABEREI

Un INCENDIU s-a produs, miercuri dupa amiaza, la un RESTAURANT din cartierul bucurestean DRUMUL TABEREI, informeaza postul B1 TV. Potrivit primelor informatii nu exista victime, dar flacarile au mistuit doua spatii ale restaurantului si s-au extins si la o biserica de lemn aflata in apropiere.

Un incendiu puternic a izbunic, miercuri dupa-amiaza, la un restaurant din cartierul bucurestean Drumul Taberei, de unde focul s-a propagat pe latura unei biserici din lemn aflate in apropiere, existand riscul sa ajunga si la alte spatii, au declarat reprezantatii  ISU Bucuresti.

CITESTE SI: INCENDIU PUTERNIC in Bucuresti, la un imobil de pe Splaiul Independentei 

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile, a precizat ca restaurantul se afla la adresa Drumul Taberei nr. 30, avand in apropiere o biserica din lemn.

“La restaurant ard doua incaperi, iar focul s-a propagat pe o latura a unei biserici din vecinatatea acestuia”, a mai precizat Daniel Vasile. Initial, la fata locului au fost trimise patru autospeciale de stingere.

CITESTE SI: Om de afaceri gasit mort in Centrul Vechi, intr-un bar cu terasa care a ars intr-un incendiu 

Intensitatea incendiului i-a determinat pe cei de la ISU sa aduca alte doua masini, existand posibilitatea ca resursele de interventie sa fie suplimentate din nou.

Sursa foto: jurnalul.ro