INCENDIU la un spital de psihiatrie. Trei PACIENTI au fost ARSI

Trei pacienti internati in sectia de Neuropsihiatrie a spitalului “Palazu Mare”, judetul Constanta, au ajuns la spitalul de urgenta Constanta dupa ce au incercat sa stinga un INCENDIU in salonul in care erau internati.

Cei trei pacienti sufera de afectiuni psihice si au suferit ARSURI de gradul 1 si 2, relateaza B1 TV. Nu este exclus ca INCENDIUL sa fi fost provocat chiar de unul dintre cei trei pacienti internati la spitalul “Palazu Mare”.

Citeste si: INCENDIU IN GHERLA: UN AUTOBUZ PLIN CU MUNCITORI A FOST CUPRINS DE FLACARI

“INCENDIUL a fost anuntat la ora 4.55 marti dimineata, iar la sosirea pompierilor era lichidat deja. La fata locului, echipajele au descoperit tocul ursii ars, precum si o parte dintr-o saltea facuta scrum”, a declarat purtatorul de cuvant de la ISU Dobrogea, Paula Anghel.

Cei trei pacienti care se aflau in salonul respectiv au suferit ARSURI de gradul intai la brate, cel mai probabil in timp ce incercau sa stinga FLACARILE. Ei au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, medicii afirmand ca ARSURILE suferite nu sunt grave si nu le pun viata in pericol.

Primele indicii sunt ca FOCUL ar fi fost pus intentionat, insa a fost declansata o ancheta pentru a se stabili exact cauza INCENDIULUI si daca personalul institutiei poate fi tras la raspundere pentru neglijenta.

Sursa foto: buzau.semnal.eu