INCENDIU PUTERNIC la un BLOC din Cartierul TITAN: POMPIERII se lupta cu FLACARILE. O femeie a facut ATAC DE PANICA. UPDATE

Un INCENDIU PUTERNIC a izbucnit, vineri dupa-amiaza, in Capitala. Mansarda unui bloc recent reabilitat de pe Aleea MIZIL a fost CUPRINSA DE FLACARI, relateaza site-ul b365.

UPDATE 18:40 Incendiul a fost limitat si localizat pe trei laturi ale blocului, in jurul orei 18.25. In urma incendiului au fost EVACUATI LOCATARII din imobil.

Interventia pompierilor a fost ingreunata din cauza problemelor cu alimentarea de la RETEAUA DE HIDRANTI, potrivit lui Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov.

O femeie de 50 de ani a facut ATAC DE PANICA, in urma declansarii incendiului. Femeia este constienta si se afla in ambulanta SMURD care a ajuns la fata locului. NU SUNT ALTE VICTIME. 

STIRE INITIALA

 

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, in jurul orei 17.45, pe Aleea Mizil nr. 9, strada situata in cartierul TITAN, din Sectorul 3 al Capitalei. Mansarda unui bloc cu sase etaje a fost cuprinsa de flacari, conform Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov. In prezent, suprafata afectata de incendiu este de 500 mp.

CITESTE SI: GERMANIA: 27 de persoane au fost RANITE intr-un INCENDIU dintr-un ADAPOST ANTIAERIAN

Potrivit lui Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, focul se manifesta puternic si sunt degajari mari de fum. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri, inclusiv o autoscara, pentru stingerea incendiilor la inaltime.

Sursa foto: b365