INCENDIU PUTERNIC IN CAPITALA: Un MAGAZIN si un RESTAURANT de langa pasajul Basarab au luat FOC. UPDATE

Un INCENDIU PUTERNIC a izbucnit, vineri, la un MAGAZIN si un RESTAURANT aflate in Sectorul 1, pe Calea Grivitei, langa pasajul Basarab.

UPDATE 17.13: INCENDIUL izbucnit vineri la un restaurant si un magazin aflate pe Calea Grivitei a fost stins, dupa o interventie care a durat aproape o ora.

O tanara de 22 de ani a primit ingrijiri si a fost transportata la Spitalul Elias, dupa ce s-a intoxicat cu fum si a avut un atac de panica, potrivit reprezentantilor ISU Bucuresti.

“Femeia respectiva era in interiorul restaurantului, a evacuat persoanele si a incercat sa stinga flacarile cu un extinctor, insa nu a reusit si abia apoi a sunat la numarul de urgenta 112. S-a intoxicat cu fum, a primit ingrijiri medicale la fata locului si apoi transportata la Spitalul Elias”, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti, Daniel Vasile.

Toate bunurile din interior au fost distruse de focul care s-a extins la acoperis, pe care l-a distrus in totalitate.

Pompierii au intervenit cu noua autospeciale, numarul relativ mare al acestora fiind necesar atat pentru stingerea incendiului, cat si pentru protejarea unor spatii comerciale din vecinatate.

Potrivit primelor indicii, incendiul s-ar fi declansat de la o priza defecta.

Pompierii intervin cu noua autospeciale de stingere, din cauza faptului ca in zona nu sunt hidranti pentru alimentare, au declarat reprezentantii ISU Bucuresti.

Citeste si: EXPLOZIE PUTERNICA intr-un bloc din Braila. Un barbat a MURIT

INCENDIUL a fost semnalat in jurul orei 12.30.

Citeste si: INCENDIU de PROPORTII la SUCEAVA: Un CENTRU COMERCIAL a fost cuprins de FLACARI

Suprafata afectata de foc este de aproximativ 150 de metri patrati, nefiind inregistrate victime, a precizat purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile.

Sursa foto: gandul.info