INCENDIU PUTERNIC intr-un bloc din Curtea de Arges! FOTO + VIDEO

Un incendiu puternic a avut loc, ieri, in incinta unui bloc de locuinte din Curtea de Arges, toti proprietarii fiind evacuati din apartamente, zece dintre ei suferind atacuri de panica si intoxicatii severe cu fum.

Un incendiu puternic s-a petrecut intr-un bloc de locuinte din Curtea de Arges, anchetatorii sustinad ca focul a izbucnit dintr-o afumatoare improvizata in podul imobilului, unde una dintre locatare afuma carne de porc.

Interventia pompierilor a fost ingreunata de masinile din parcarea imobilului, in timp ce companiile de gaz si electricitate au sistat utilitatile pe parcursul evenimentului. “Sub acoperisul blocului era amenajat un loc special pentru a afuma carne, de acolo a pornit totul. Tot acolo erau si adaposturi pentru porumbei, 70 dintre pasari fiind arse de vii, iar 150 de metri patrati de acoperis au fost distrusi in totalitate. Ambulanta si SMURD-ul au fost chemate pentru a acorda ingrijiri celor zece persoane intoxicate cu fum, o femeie fiind transportata la spital cu arsuri la picioare”, a declarat pentru Mediafax, Madalina Epure, purtator de cuvant la ISU Arges.

Sursa foto si video: rtv.net