INCENDIU PUTERNIC la SEMINARUL TEOLOGIC din SUCEAVA

Un INCENDIU PUTERNIC a izbucnit, joi dimineata, la cladirea SEMINARULUI TEOLOGIC din SUCEAVA, institutie aflata in curtea Manastirii ”Sfantul Ioan cel Nou”, la fata locului intervenind mai multe echipaje de POMPIERI.

Primele informatii arata ca INCENDIUL a fost anuntat in jurul orei 9.00, iar persoanele aflate in interior au fost EVACUATE. La fata locului intervin echipaje de POMPIERIcu doua autospeciale, iar in zona a ajuns şi primarul Sucevei, Ion Lungu.

CITESTE SI: INCENDIU la magazinul UNIREA din Bucuresti

Cladirea SEMINARULUI TEOLOGIC, institutie aflata in curtea Manastirii ”Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava, este construita din lemn, iar primele informatii arata ca FOCUL a izbucnit, cel mai probabil, de la tabloul electric al imobilului.

SEMINARUL TEOLOGIC Liceal Ortodox ”Mitropolitul Dosoftei” a fost infiintat in anul 1991, aici studiind peste 200 de elevi, repartizati in şase clase de invatamant la zi filiera vocationala, profil teologic, specializarea pastorala şi trei clase de invatamant cu frecventa redusa filiera teoretica, profil uman, specializarea filologie, potrivit site-ului institutiei de invatamant.

CITESTE SI: Incendiu la un restaurant situat langa Palas Mall din Iasi 

Sursa foto: jurnalul.ro