INCENDIU PUTERNIC la un HOTEL de pe marginea lacului VIDRARU. O angajata, preluata de SMURD. UPDATE

Un puternic incendiu a cuprins, marti, la hotelul POSADA de pe malul LACULUI VIDRARU din judetul Arges.

UPDATE 21:10: O angajata in varsta de 27 de ani a hotelului din zona Vidraru unde a izbucnit marti un puternic incendiu a fost preluata de o ambulanta SMURD si dusa la spital, dupa ce s-a intoxicat cu fum, a declarat marti, pentru AGERPRES, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Madalina Epure.

Ea a precizat ca se intervine cu 10 autospeciale cu apa si spuma, un camion cu motopompe, doua autoscari si o ambulanta SMURD, iar la stingerea incendiului participa circa 60 de pompieri militari.

Stire initiala

“Este vorba de hotelul POSADA VIDRARU, un hotel cu 4 etaje de pe malul LACULUI VIDRARU. Incendiul a inceput la acoperis, acum este o ardere generalizata, e foarte greu sa intervenim, pentru ca echipajele noastre nu au acces decat la una dintre laturi, celelalte trei sunt inaccesibile din cauza reliefului”, a declarat, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges, Madalina Epure.

Ea a precizat ca in hotel nu se aflau turisti, ci doar angajatii, care au reusit sa iasa, astfel ca se poate vorbi doar despre pagube materiale.

Pompierii au fost anuntati in jurul orei 17,00, iar la fata locului s-au deplasat cinci autospeciale cu apa si spuma, o autoscara mecanica si o ambulanta SMURD, care au sosit din Curtea de Arges si Pitesti.

Sursa foto: telegrafonline