INCENDIUL de la adaposturile CIRCULUI GLOBUS a OMORAT 11 ANIMALE

Un incendiu izbucnit, joi dimineata, la un adapost unde se aflau animale ale Circului Globus, si a ucis 11 animale si a afectat circa 300 de metri patrati ai cladirii. Au murit patru pisici, doi porcusori vietnamezi, doi tigri si trei caini, potrivit pompierilor citati de Agerpres. Incendiul a fost stins dupa interventia cu circa 15 autospeciale.

Medicii veterinari au sosit de urgenta sa tranchilizeze animalele speriate de fumul gros, ca sa poata fi mutate. Interventia pompierilor a fost ingreunata din cauza zapezii, fiind probleme in identificarea hidrantilor la nivelul carosabilului. “Am solicitat Apa Nova sa mareasca presiunea pe reteaua de hidranti din zona. Sunt probleme in identificarea hidrantilor la nivelul carosabilului din cauza zapezii. Au fost identificati si hidranti inghetati in zona respectiva”, a spus Daniel Vasile, citat de News.ro.

Managerul Circului Globus din Bucuresti, Victor Coman, a declarat pentru News.ro ca in grajdurile institutiei din soseaua Petricani se aflau adapostite animalele pensionate al circului, ca printre cele ucise de incendiu se aflau si cateva din proprietatea unei dresoare din Ucraina. In plus, el a afirmat ca oamenii au incercat sa stinga singuri incendiul, ca in cladire nu erau depozitate furaje si ca, deocamdata, nu cunoaste cauza izbucnirii incendiului.

Sursa foto: realitatea