INCENDIUL de la CHISINAU: Una dintre VICTIMELE de la SPITALUL de ARSI a DECEDAT

O victima a incendiului din incendiul din Chisinau a murit in miercuri seara, la Spitalul de Arsi din Capitala. Victima se afla in stare foarte grava, cu arsuri pe 40% din suprafata corpului si arsuri la nivelul cailor respiratorii, informeaza postul B1 Tv.

In continuare la Spitalul de Arsi se mai afla inca doua femei, victime ale aceluiasi incendiu. Dintre cele trei femei ranite in incendiul din Chisinau care au fost aduse la Spitalul de Arsi din Bucuresti, cea care a decedat era in starea cea mai grava, cu arsuri pe 42 la suta din corp, a precizat purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Adrian Stanculea.

Cele trei femei grav ranite in incendiul din 9 ianuarie dintr-o cladire din Chisinau au fost aduse la Spitalul de Arsi din Bucuresti si operate toate in zilele urmatoare.

CITESTE SI: EXPLOZIE LA O CAFENEA DIN CHISINAU: CELE TREI FEMEI RANITE GRAV AU AJUNS LA BUCURESTI. UPDATE

Femeia care a decedat miercuri seara avea 26 de ani si era in starea cea mai grava. Avea arsuri pe 42 la suta din corp, arsuri de cai respiratorii si era intubata si ventilata mecanic, prognosticul fiind foarte rezervat.

Incendiul s-a produs, pe 9 ianuarie, intr-o cladire cu doua etaje din apropierea Pietei Centrale din Chisinau, pe bulevardul Stefan cel Mare, dupa ce intr-o incapere a explodat o butelie de gaz.

Pacientele cu arsuri grave au ajuns, pe 10 ianuarie, la Bucuresti, cu o aeronava Spartan, dupa care au fost transportate cu ambulantele la Spitalul Clinic de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri. Misiunea a fost executata la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta al Ministerului Afacerilor Interne.

Sursa foto: adevarul