INCENDIUL de la COLECTIV: Campionii RONNIE O’SULLIVAN si STUART BINGHAM s-au recules la locul TRAGEDIEI

Legenda snookerului RONNIE O’SULLIVAN si actualul detinator al titlului suprem, STUART BINGHAM, s-au recules, duminica, timp de mai multe minute, in fata CLUBULUI COLECTIV in memoria victimelor INCEDNIULUI din 30 octombrie.

“Este un moment foarte trist. Am vrut sa venim aici sa aprindem o lumanare pentru victime. Este o onoare pentru noi. Le transmitem familiilor indoliate, rudelor, prietenilor un mesaj ca acesti oameni nu vor fi uitati”, a spus RONNIE O’SULLIVAN, care a aprins o lumanare si a tinut la piept drapelul Romaniei. El a precizat ca a aflat despre aceasta TRAGEDIE de la un prieten din Romania si ca a dorit sa vina la CLUBUL COLECTIV pentru a le arata respectul sau celor care au avut de suferit.

CITESTE SI: TRAGEDIA DE LA COLECTIV. INCA UN TANAR INTERNAT LA VIENA A MURIT. BILANTUL NEGRU A AJUNS LA 60 DE MORTI

“Ne rugam pentru victime, pentru familiile lor. Am si eu o familie si ma intreb cum ar fi fost daca cineva din familia mea s-ar fi aflat acolo. Ma gandesc si la cei care au supravietuit, la cum se simt. Nu stiu cum poti trai cand pierzi pe cineva drag. Exista speranta, exista Dumnezeu”, a adaugat RONNIE O’SULLIVAN.

Campionul STUART BINGHAM a vorbit despre lucrurile mai importante in viata. “O zi tragica pentru Bucuresti, un moment foarte trist. Si ce s-a intamplat la Paris arata ca viata este scurta, trebuie sa traiesti momentul in fiecare zi. Sa joci snooker e o mica parte a vietii. Lucruri ca acestea sunt mai importante”, a spus STUART BINGHAM.

RONNIE O’SULLIVAN, cvintuplu campion mondial la snooker, si STUART BINGHAM, actualul detinator al titlului suprem, sustin meciuri demonstrative la Bucuresti.

Sursa foto: sport