INCEPE RAZBOIUL! KLAUS IOHANNIS: ROMANIA are nevoie de un alt GUVERN

RAZBOIUL intre PALATE a fost declansat, joi, de presedintele KLAUS IOHANNIS, seful statului declarand in timpul unui interviu acordat presei din Polonia ca ROMANIA are nevoie de un alt GUVERN!

“Personal, cred ca ROMANIA ARE NEVOIE de un alt GUVERN, mai eficient si cu O VIZIUNE PE DURATA MAI INDELUNGATA, dar asta este alta chestiune. In ceea ce priveste mostenirea trecutului, trebuie sa pastram tot ce a fost benefic pentru dezvoltarea democratiei si ce este in interesul public, dar sa eliminam elementele care nu au functionat si pe care romanii nu le-au acceptat. Orice progres a fost deja facut in Romania ar trebui sa fie continuat, inclusiv consolidarea statului de drept si independenta sistemului judiciar. Este lesne de observat ca Romania continua lupta anticoruptie, in conformitate cu recomandarile Bruxellesului”, a spus presedintele Romaniei KLAUS IOHANNIS, intr-un interviu acordat rp.pl.

CITESTE SI: KLAUS IOHANNIS a anuntat ca Bucurestiul va gazdui o intalnire a liderilor regionali 

Presedintele KLAUS IOHANNIS se afla, joi, la Varsovia, unde efectueaza o vizita oficiala, la invitatia presedintelui Republicii Polone, BRONISLAW KOMOROWSKI.

Stire in curs de actualizare.

Sursa foto: realitatea.net