Închirieri auto București și minunile din sărbătorile pascale

inchirieri auto

„Mi-e dor!” este refrenul care imi strabate fiinta. Trec grabita prin parcul inflorit si in petalele de zarzar si cais, purtate de vand aud ca un ecou parfumat:„Mi-e dor!” Iarba verde imi aminteste de iarba din curtea bunicii. Inchid ochii si retraiesc clipele magice ale copilariei.

Pomii sunt varuiti si plini de floare. Casa cu pridvor a bunicutei este si ea proaspat varuita, iar ouale vopsite si cu diferite modele asteapta in cosul mare din rachita. In cuptor se pregateste drobul de miel cu multa verdeata si cu oul copt din mijlocul feliei. Curcanul la cuptor este auriu si miroase ispititor. Apoi pe masa trec farfuriile pline cu ispite care mai de care mai apriga: placinte cu mere, sau cu branza, felii de pasca, pajituri cu crema de nu te mai gandesti la calorii, la kilogramele in plus, la nimic!

Am revazut scenele copilariei mele imbelsugate, dar cel mai tare imi este dor de bunica in putere, de daruirea cu care pregatea ea totul si de atmosfera aceea divina din sat.

Parca in zilele premergatoare sacrei sarbatori tot cerul coboara pe pamant si peste tot vezi ingeri cu aripi albe si chipuri blande. Merg spre serviciu si aud glasul mustrator al bunicii: -V-ati facut mari si m-ati parasit! Iar stau singura de Paste si ma topesc de dorul vostru. Mainile acestea batrane s-au vestejit. M-ai tineti minte, cand ma rugati sa va spun povesti?

Ce ar fi sa ne reunim in livada bunicii, sa stam la ea mai multe zile si sa ii facem noi pregatirile de Paste, fiindca ea nu mai poate?

Bunica merita sa ii umplem masa de bunatati, sa ii sarutam mainile muncite si sa ii aducem daruri!

Cu ce masina? A noastra da rateuri, consuma mult, scoate fum si trebuie dusa la reparat, dar pentru ce exista firma de inchirieri auto Bucuresti?

Imi fac treaba constiincioasa la serviciu, dar gandul imi sta la surpriza pe care o voi face bunicii. Uita, inchiriez o masina foarte buna 4-5 zile si o scot si pe ea la plimbare! De cand nu o fi mai mers ea cu o masina confortabila?

Trebuie sa fie o masina cu climatizarea perfecta, fiindca bunicutei ii este frig si trebuie sa dau drumul la caldura, apoi cu sistem audio foarte bun, sa ii pun muzica dorita si sa alunecam la drum.

Colega mea de birou raspunde la telefon.

-Ai inchiriat masina de la Premierrentacar.ro? Foarte bine, dragule! Spui ca putem lasa in parcarea lor masina noastra? Excelent! Ai grija, sa fie o masina de lux, sa spuna cei care ne vad ca ne merge grozav de bine, ca schimbam masinile, cum schimba unii sosetele!

A inchis si a inceput sa rada, facandu-mi cu ochiul, apoi mi-a explicat:

-Mergem la parintii lui, in Bucovina si vom petrece sarbatorile pe cinste! Este un taram de poveste. Poate vei veni si tu cu familia cu noi o data! Nu avem cum sa ne ducem atata drum cu masina noastra. Cele de la firma de inchirieri auto sunt paraverificate, perfect curate si atat de confortabile, incat nu iti vine sa le mai dai inapoi la intoarcere.

Am notat numele firmei si am intrat si eu pe site-ul lor. Cum am ajuns acasa, i-am spus sotului cat de mult imi este dor de bunica si cat de mult ii datorez. El s-a ocupat de rezervare si mi-a aratat ce masina a ales.

Acum sunt in febra pregatirilor: fac cumparaturi pentru masa imbelsugata, caut cadouri pentru bunica, ii cumpar haine noi, fiindca ea mereu se innoia de Paste si ne pregatim si noi sufleteste pentru universul acela sacru.

Maine ii dau telefon si o pregatesc pentru surpriza, iar peste cateva zile vom fi acolo. Copiii nostri vor alerga prin ograda dupa pisici, dupa gaini, dupa miei si sa prinda in palme puful de papadie.

Li se vor inrosi obrajii si plamanii lor vor primi din belsug aerul acela curat. In fiecare zi vor merge la rau, fiindca apa este mica si nu reprezinta o primejdie si se vor distra pe cinste: vor arunca pietre in apa limpede, vor aprinde focuri pe prund, vor auzi brazii cum canta departe, departe.

Si tu le poti face o surpriza celor dragi, inchiriind o masina spatioasa si vizitandu-i! Le poti rezerva si lor locuri in masina, sa faceti drumetii impreuna!

Intra acum pe site-ul firmei si spune-le ce tip de masina doresti si pentru cate zile. Ai mai multe posibilitati de contact:

  1. Completand formularul online.
  2. Sunand la unul dintre cele doua numere afisate
  3. Scriind un mail si trimitandu-l la adresa de pe site!

Le datoram totul parintilor si bunicilor, fiindca ne-au vegheat copilaria si ne-au facut viata frumoasa. Nu pot sta departe de ei, de aceea ma testez inainte de a pleca, fac cumparaturi si cu masina inchiriata vom poposi la bunica in ograda.

Asculta si tu glasul inimii care iti spune cat ii este de dor de taramurile fermecate ale copilariei si de oamenii care pregateau casa si masa de Paste ca tu sa te simti aici, pe pamant, ca in rai!

Nu te costa mult, iar fericirea ii va cuprinde deopotriva: pe cei care asteapta si pe cei care merg in vizita!

Asculta acel:„Mi-e dor!” cum vine de departe si ia masurile care se cuvin!

Dorul dor este calator si te gaseste si la margine de lume, de aceea inchiriaza masina si pregateste-te de drum!

Acum merg linistita pe strazile orasului si totul mi se pare mai frumos, fiindca in curand imi voi strange la piept bunica.