INCIDENT in Parlamentul Romaniei. Deputatul GREVIST, Aurelian Mihai, a ajuns la SPITAL

Deputatul AURELIAN MIHAI, aflat in a opta zi de GREVA FOAMEI in Parlament in semn de protest fata de nerezolvarea problemelor romanilor din diaspora, a fost luat, miercuri, de un echipaj al ambulantei pentru fi dus la SPITAL, unde va fi monitorizat pe parcusul protestului sau.

AURELIAN MIHAI a tinut o conferinta de presa in care a anuntat ca se simte foarte obosit si ca va chema AMBULANTA pentru ca nu vrea sa lesine in Parlament.

Citeste si: DEPUTATUL AURELIAN MIHAI A INTRAT IN GREVA FOAMEI IN PARLAMENT

“Voi pleca dupa ce terminam aici pentru ca nu vreau sa ajung sa lesin prin Parlament si sa fiu acuzat ca-mi fac imagine. Ma simt obosit, o sa chem AMBULANTA, voi alege sa merg la SPITAL pentru a fi monitorizat”, a precizat AURELIAN MIHAI.

El a spus ca pe parcursul celor opt zile de GREVA FOAMEI “nu a existat un dialog si niciun mesager din partea Guvernului” si ca parlamenatri ai puterii i-au transmis ca, prin gestul lui, vrea sa-si faca imagine.

“Am fost acuzat de colegi de la putere ca imi construiesc imagine, mi-as fi dorit ca imaginea sa si-o contruiasca dumnealor, pentru ca aveau resursele la indemana. Nu-mi fac imagine din acest punct de vedere, imaginea se face altfel”, a adaugat AURELIAN Mihai, care a spus ca nu are limita pentru continuarea protestului.

AURELIAN MIHAI a venit la conferinta de presa imbracat intr-un tricou rosu, pe care scria “Vrem reducerea taxelor consulare”.

Citeste si: INVATATOAREA GREVISTA CRISTIANA ANGHEL VREA GRATIERI COLECTIVE

Un echipaj SMURD a venit la Parlament si l-a preluat pe deputatul aflat in GREVA FOAMEI, care s-a deplasat singur pana la AMBULANTA.

Deputatul de diaspora AURELIAN MIHAI, fost membru PPDD, a anuntat, in 17 septembrie, in plenul Camerei Deputatilor, ca incepe GREVA FOAMEI in Parlament pana la rezolvarea problemelor romanilor din diaspora.

De atunci, el a stat in Parlament, dormind intr-o sala destinata Comisiei pentru romanii de pretutindeni.

Sursa foto: epochtimes-romania.com