INCIDENT LA COTROCENI: Unui VETERAN de RAZBOI i s-a facut rau si medicii il resusciteaza

Cu putin timp inaintea ceremoniei cu ocazia ZILEI EUROPEI, care este programata sa inceapa la ora 15.00 la Palatul Cotroceni, unui VETERAN de RAZBOI, in varsta de 88 de ani, i s-a facut rau si o echipa medicala prezenta la fata locului incearca sa il resusciteze de aproximativ o ora, informeaza postul B1 Tv

UPDATE: VETERANUL in cauza este GENERAL MAIOR si in aceste momente a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Universitar.

Reamintim ca Administratia Prezidentiala nu a invitat la receptia de ZIUA EUROPEI de anul acesta persoane cu probleme penale, potrivit unor surse oficiale. Din acest motiv, pe lista invitatilor nu s-au regasit fostul premier Victor Ponta sau liderul PSD Liviu Dragnea, informeaza Newsro.

Administratia Prezidentiala a precizat, insa, ca Traian Basescu, cercetat de Parchetul instantei supreme, a fost invitat la receptie, alaturi de toti ceilalti fosti presedinti. Totodata, presedintia i-a retras invitatia deputatului Bogdan Diaconu, presedinte al PRU, de a participa la receptia organizata la Palatul Cotroceni cu ocazia Zilei Europei.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea