Incident la RADU BANCIU in emisiune! FOTO

RADU BANCIU a avut parte de o intamplare neplacuta in timpul editiei de luni a emisiunii “Lumea lui Banciu” pe care o modereaza la postul B1 Tv.

Atitudinea sarcastica si criticile uneori exagerate la adresa diverselor persoane publice din Romania l-au transformat pe RADU BANCIU intr-unul dintre cei mai controversati realizatori de emisiuni-pamflet din Romania. Ultimul “reusita” a realizatorului tv este legata de SIMONA HALEP , pe care a criticat-o in termeni duri, culmea, dupa ce aceasta reusise o calificare istorica in finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Citeste si: SIMONA HALEP, ATACATA de un realizator TV. VIDEO

Dupa ce a numit-o “tarancuta” pe Halep din cauza englezei pe care aceasta o vorbeste, BANCIU si-a atras un val de critici atat din partea utilizatorilor de retele de socializare , dar si din partea presei.

Luni seara, RADU BANCIU a trait un nou episod din categoria “antipatie”. De data aceasta i s-a intamplat in timpul emisiunii! Un cetatean mai curajos s-a afisat pe exteriorul geamului sediului B1 Tv din Calea Victoriei, acolo unde este produsa emisiunea. Individul a inceput sa sara si sa se strambe , in timp ce Banciu isi prezenta linistit subiectele.

Sursa foto: Captura B1 Tv