Incidente dupa derby-ul Dinamo – Steaua intre oficialii celor doua echipe

steaua-dinamo

Incidente pe National Arena imediat dupa derby-ul Dinamo – Steaua (scor 1-2), in care au fost implicati oficialii celor doua echipe.

UPDATE ora 24.10: Declaratii Meme Stoica: “Impreuna cu staff-ul m-am bucurrat si am numarat pana la sase. Am fost injurat de un cetatean de la Dinamo, am inteles ca il cheama Balanescu Bogdan. Nu stiu cine e”.

Potrivit Digisport, Meme Stoica le-a aratat dinamovistilor sase degete, adica a sasea victorie consecutiva a Stelei in fata lui Dinamo, ceea ce i-a enervat foarte tare pe “caini”.

Oficialii echipei Dinamo au incercat sa mearga in vestiarul Stelei, insa a intervenit Reghecampf si alti oficiali, incercand sa aplaneze situatia, care a fost cat pe ce sa degenereze intr-un conflict in toata regula.

Antrenorul dinamovistilor, Gigi Multescu, i-a acuzat pe stelisti ca nu stiu sa-si traiasca momentele de glorie, dar nu a dat amanunte despre incidentele care au avut loc dupa meci.

“Nu stiu, n-am fost. Stelistii nu stiu sa-si traiasca momentele de glorie cum trebuie. Ne-au provocat. Eu am intervenit”, a spus Gigi Multescu, tehnicianul de la Dinamo.

Foto: sport.ro