INCIDENTE la PARADA ELEVILOR din BUCURESTI / DOI TINERI, RIDICATI DE JANDARMI

PARADA ELEVILOR din BUCURESTI, prilejuita de ziua de 1 IUNIE, a fost marcata inainte de inceperea ei de INCIDENTE provocate chiar de tinerii care urmau sa participe la acest eveniment.

PARADA ELEVILOR din BUCURESTI, programata astazi, 1IUNIE, in Capitala a inceput cu INCIDENTE intre participanti si jandarmi dupa ce tinerii au aruncat cu mai multe petarde.

Doi dintre sutele de tineri care participa la PARADA ELEVILOR au fost ridicati de jandarmi, fiind dusi la masina jandarmeriei pentru declaratii. Acestia le-au spus reprezentantilot fortelor de ordine ca au venit cu prietenii la acest eveniment, cu toate ca nu sunt elevi.

Citeste si: RESTRICTII DE CIRCULATIE in Bucuresti la sfarsit de saptamana, pentru desfasurarea unor evenimente 

Sute de elevi participa duminica, incepand cu ora 19:00, la PARADA ELEVILOR BUCURESTENI, organizata de 1 iunie.

Elevii bucuresteni s-au adunat, de la ora 18:00, la platoul Statui, de la Piata Universitatii, de unde vor pleca in jurul orei 19.00. Parada elevilor se va incheia la ora 20.00, in Piata Constitutiei, unde pana la ora 23.00 va avea loc un concert.

Citeste si: De 1 IUNIE, copiii au luat locul premierului si ministrilor la Guvern 

In timpul paradei elevilor, traficul rutier va fi RESTRICTIONAT total pe traseul Piata Universitatii – Bulevardul Regina Elisabeta – Calea Victoriei – Bulevardul Natiunile Unite – Bulevardul Libertatii – Piata Constitutiei, a anuntat Brigada Rutiera a Capitalei.

Sursa foto: eventsg21.wordpress.com