INCIDENTE ELECTORALE: Mici, bere si papuci pe post de MITA “acasa” la premierul Ponta. UPDATE

INCIDENTE ELECTORALE ARAD. Cinci barbati din judetul Arad sunt cercetati de politisti dupa ce patru dintre ei ar fi votat in alta localitate decat cea de domiciliu, unde au fost transportati de al cincilea, sub promisiunea ca primesc bani in schimbul votului, transmite Mediafax.  

INCIDENTE ELECTORALE SIBIU. Reprezentantii PDL Sibiu au declarat, duminica, pentru corespondentul Mediafax ca au depus doua PLANGERI PENALE la Politia Sibiu, sesizand nereguli privind actele medicale in baza carora a fost trimisa URNA MOBILA in localitatile Hasag si Loamnes, arata Mediafax.   De asemenea, a avut loc un incident la Ocna Sibiului. Primarul orasului e acuzat de sutragerea mai multor documente dintr-o SECTIE de VOTARE. „PMP a sesizat faptul ca primarul ar fi intrat in SECTIA de VOTARE 195 si ar fi sustras mai multe documente. Politia e la fata locului, noi am declinat competenta de solutionare catre Politie”, a declarat judecatorul Andrei Ionut Sebesan, presedintele BEJ Sibiu.  

INCIDENTE ELECTORALE DAMBOVITA. PSD Dambovita a depus plangere la Politie impotriva primarului comunei Hulubesti, unde au loc alegeri partiale locale pentru Consiliul Local, pe motiv ca edilul l-ar fi agresat fizic si verbal pe unul dintre candidatii de pe lista Aliantei PSD-UNPR-PC, arata Mediafax. Potrivit plangerii penale depuse la Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Dambovita de Alianta PSD-UNPR-PC, primarul comunei Hulubesti, Adrian Chirita, l-ar fi agresat fizic si verbal pe Robert Nenisanu, candidatul pentru Consiliul Local Hulubesti pe lista Aliantei, pe motiv ca acesta vizita sectiile de votare din comuna, in conditiile in care nu are acest drept, fiind candidat. Reprezentantii Politiei Dambovita au declarat corespondentului Mediafax ca, in urma inregistrarii acestei plangeri penale, vor face cercetari pentru a stabili daca faptele sesizate se confirma si pentru a fi luate masurile legale. Primarul comunei Hulubesti, Adrian Chirita, a fost ales pe listele PDL, fiind insa propus pentru excludere de acest partid, fara sa se fi luat o decizie pana in prezent.

INCIDENTE ELECTORALE PRAHOVA.  Pe numele primarului din comuna prahoveana Baltesti a fost intocmit un DOSAR PENAL pentru FRAUDA ELECTORALA, dupa ce acesta a luat BULETINUL de VOT si stampila din mana unui alegator si a VOTAT in locul acestuia, informeaza Ziare.com.

INCIDENTE ELECTORALE. In cadrul declaratiei de presa, de la ora 19.00, de la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a fost anuntat un numar de 190 de sesizari inregistrate, dintre care 75 neconfirmate. S-au acordat amenzi contraventionale  in valoare de 6.000 de lei. In plus, s-au constatat 47 de infractiuni care sunt cercetate, in marea lor majoritate legate de exercitarea VOTULUI in mai multe randuri sau fara a avea acest drept.

INCIDENTE ELECTORALE TELEORMAN. In judetul Teleorman, o femeie venita la SECTIA de VOT a constatat, CU STUPOARE, ca altcineva VOTASE in locul ei. Dupa ce a facut o cerere catre presedintele SECTIEI de VOTARE, si-a putut exercita pana la urma dreptul constitutional, noteaza Teleorman24.ro.

INCIDENTE ELECTORALE IALOMITA. S-a intamplat la Fetesti, acolo unde presedintele unei SECTII de VOTARE a plecat acasa cu STAMPILELE de VOT. El a sesizat disparitia acestora abia de dimineata cand a vrut sa deschida SECTIA. Cazul a intrat in atentia Biroului Electoral Judetean care face verificari in acest sens.

INCIDENTE ELECTORALE PRAHOVA. PDL a sesizat BEJ Prahova ca la Campina se face TURISM ELECTORAL, dupa ce zeci de oameni din localitati invecinate au votat pe liste suplimentare in SECTIA de VOTARE amenajata in incinta unei rafinarii, noteaza Adevarul. Purtatorul de cuvant al IPJ Prahova, Georgian Dragan, a declarat ca oamenii legii au declansat cercetari in acest caz.

INCIDENTE ELECTORALE DAMBOVITA. Reprezentantii PDL Dambovita au reclamat la Politie ca pacientii internati la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste sunt dusi la vot cu masinile care ar apartine “unor militanti politici”, precum si cu taxiuri. De asemenea, democrat-liberalii acuza ca pacientii primesc indicatii clare “de a vota un anumit partid”, informeaza Ziare.com.

INCIDENTE ELECTORALE. Conform informarii facute de Ministerul Afacerilor de Interne (MAI) pana la ora 17.00  au fost sesizate 148 de posibile situatii de incalcare a LEGII ELECTORALE, dintre care 55 nu au fost confirmate. In schimb, nu au fost inregistrate incidente majore de natura sa afecteze ordinea publica. 

Cele mai multe sesizari au fost inregistrate in Bucuresti (26), Dambovita (16), Mehedinti (9), Dolj si Teleorman (cate 8) cea mai mare parte a reclamatiilor fiind semnalate prin numarul 112 de la partidele politice si prin constatarea angajatilor MAI. In cele mai multe cazuri, este cazul votarii de doua sau mai multe ori. In total, au fost aplicate 111 sanctiuni, a mai transmis MAI.

INCIDENTE ELECTORALE BUZAU.  Un nou caz de MITA ELECTORALA s-a inregistrat in comuna buzoiana Valea Ramnicului, dupa ce reprezentantii PDL au formulat o PLANGERE PENALA impotriva omologilor de la PSD. Potrivit Ziare.com care citeaza reprezentantii pedelisti “Alegatorii primeau cate 50 de lei ascunsi in ziare pentru a VOTA candidatul PSD la alegerile locale”.

INCIDENTE ELECTORALE BUZAU. Politistii buzoieni au primit, pana la ora 15.00, un numar de cinci SESIZARI privind modul de desfasurare a PROCESULUI ELECTORAL atat pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE cat si la cele locale. Prima reclamatie a fost inregistrata la Ziduri, unde o formatiune politica a reclamat continuarea CAMPANIEI ELECTORALE in ziua votului. Aici, cercetarile s-au incheiat prin sanctionarea unui barbat cu amenda pentru continuarea CAMPANIEI ELECTORALE, noteaza Adevarul.  Alte trei sesizari sunt de la Canesti unde s-a semnalat faptul ca cererile pentru urna mobila nu ar fi intocmite in conformitate cu legea. Cea mai grava situatie reclamata la Politie vine din comuna Valea Ramnicului, unde un barbat ar fi votat de doua ori. El a pus stampila mai intai pe LISTA ELECTORALA permanenta, apoi pe lista suplimentara.    Daca va fi gasit vinovat, barbatul din Valea Ramnicului risca o pedeapsa de la 6 luni la 3 ani de inchisoare sau amenda penala pentru infractiunea de FRAUDA la VOT.

INCIDENTE ELECTORALE GORJ. Presedintele PDL Gorj, Dan Valceanu, a depus o SESIZARE la Inspectoratul de Politie al Judetului, privind acordarea de MITA ELECTORALA in comuna Baia de Fier, acolo unde isi are domiciliul premierul VICTOR PONTA.   Liderul democrat-liberal sustine ca rudarii din catunul Glabenu, din comuna Baia de Fier (Gorj), au fost transportati cu o masina la vot, iar, dupa ce votau, primeau papuci si bere: „Se vede foarte clar pe imagini cum rudarii din Baia de Fier primesc bere si papuci. Au fost dusi la vot cu masina si, dupa ce erau adusi in catunul in care traiesc, primeau papuci si bere. Oamenii au recunoscut ca li s-a spus ca VOTEZE cu PSD si cu candidatul acestui partid la Senat“, informeaza Adevarul.

INCIDENTE ELECTORALE CLUJ. Conducerea PSD Cluj a facut sesizare la Biroul Electoral Judetean (BEJ) si la Politie dupa ce au descoperit o situatie de incercare de fraudare a votului in cartierul Manastur.

Un reprezentant al unui partid politic a dat unui simpatizant doua buletine de vot pentru a vota. “La o sectie din Manastur, reprezentantul unui partid politic din sectia de votare a dat unui simpatizant al partidului respectiv doua buletine de vot pentru a vota, cei de acolo s-au sesizat si lucrurile au fost rezolvate. Este si acolo o sesizare, o intampinare, asteptam sa vedem rezultatul. In acelasi timp, e si o intreaga discutie legata de mesajele care se transmit in aceasta zi de vot, mesaje cu intentie clara legata de continuarea campaniei electorale, ceea ce nu este in regula din punctul nostru de vedere. Sa vedem ce spune BEJ, ca sa stim si noi ce facem pe viitor, ce e legal si ce e ilegal”, a declarat Remus Lapusan, presedintele PSD Cluj, citat de Agerpres. 

INCIDENTE ELECTORALE CLUJ. PSD Cluj a depus o SESIZARE la Biroul Electoral Judetean (BEJ) Cluj prin care ii reclama pe membrii PDL Cluj ca trimit oamenilor SMS-uri prin care ii indeamna sa voteze la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE cu liderul filialei judete, Daniel Buda. „Am fost sesizati de PSD Cluj cu privire la faptul ca se trimit de catre PDL SMS-uri cetatenilor, informeaza Mediafax.

Sesizarea va fi analizata”, a declarat purtatorul de cuvant al BEJ Cluj, Dan Tegzesiu. Potrivit sursei citate, reprezentantii PSD Cluj au afirmat ca SMS-ul trimis avea mesajul: „Va multumim pentru increderea acordata. Astazi votati Daniel Buda”, acesta fiind semnat „Emil Boc – PDL”. 

INCIDENTE ELECTORALE IASI. Partidul Miscarea Populara (PMP), filiala Iasi, a facut o plangere dupa ce a constatat ca un BANNER ELECTORAL este afisat la mai putin de 50 metri de SECTIA de VOTARE. Este vorba de un banner al PSD, amplasat extrem de aproape de Colegiul National.
Bannerul este amplasat in zona de mers dinspre Tarom spre SECTIA de VOTARE. Totodata, la SECTIA de VOTARE 14 din Pacurari (Scoala Gimnaziala Ion Creanga) s-au confundat listele. Astfel, in loc sa voteze pe listele speciale, s-a votat pe listele pentru urna mobila, informeaza bzi.ro.

INCIDENTE ELECTORALE CLUJ. PNL Cluj a reclamat faptul ca, la o sectie de VOTARE din orasul Huedin, reprezentantul PDL din sectia de VOTARE a inmanat unui alegator doua buletine de VOT, care a aplicat stampila pe ambele, iar cand a vrut sa le introduca in urne a fost oprit de membrii comisiei, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

INCIDENTE ELECTORALE CLUJ. PDL Cluj a reclamat la Biroul Electoral Judetean ca viceprimarul comunei Chinteni, Miron Teodor, a incalcat legea pentru ca a transportat alegatori din localitate cu un autoturism proprietate a scolii din comuna, iar dupa votare le-a impartit acestora inghetata, informeaza Monitorul de Cluj.

INCIDENTE ELECTORALE BACAU. Tot un caz de TURISM ELECTORAL, cu o masina a Primariei Zemes, din judetul Bacau, a fost sesizat si de reprezentantii PDL din judet, relateaza Ziarul de Bacau. Tot in judetul Bacau au fost reclamatii ca un microbuz condus de un consilier judetean al PSD Bacau, in care se afla si viceprimarul PSD al comunei Gura Vaii transporta alegatorii la sectiile de vot din comuna, potrivit Monitorul de Trotus.

INCIDENTE ELECTORALE BISTRITA-NASAUD. In jur de 30 de romani care traiesc in strainatate si s-au radiat de pe LISTELE ELECTORALE din Romania au sesizat Biroul Electoral Judetean (BEJ) Bistrita-Nasaud, in conditiile in care au revenit in tara si nu pot VOTA, presedintele BEJ spunand ca legea nu se discuta, ci se aplica, transmite Mediafax.  Presedintele Biroului Electoral Judetean (BEJ) Bistrita-Nasaud, judecatorul Ilie Ursu, a declarat ca i-au fost aduse la cunostinta cazurile a 20-30 de romani care lucreaza in strainatate si care nu pot VOTA acasa.   „Au fost mai multe cazuri de cetateni romani care au solicitat sa fie radiati din listele permanente din Romania si sa fie inscrisi pe listele speciale in strainatate. De exemplu, cei care au spus ca vor sa voteze in Spania s-au radiat de pe listele din Romania. Unii au venit acasa in perioada aceasta in concediu sau la nunta sau pentru alte ocazii. Nu au solicitat sa fie radiati din listele speciale din strainatate si nu mai pot vota in tara noastra. Pana acum sunt intre 20 si 30 de cazuri. Am avut sesizari si din comunele Parva, si din Rebrisoara, si din alte localitati. La aceste alegeri nu pot vota in Romania. Aceste aspecte nu pot fi reglementate decat prin lege pentru viitoarele alegeri“, a precizat Ilie Ursu.   Presedintele BEJ a mai spus ca, desi presedintii sectiilor de votare stiau ce trebuie sa faca, unii au mai sunat la BEJ Bistrita-Nasaud sa intrebe daca nu exista o alta posibilitate pentru ca cetatenii respectivi, care s-au radiat din listele permanente din tara noastra, sa voteze totusi acasa.  

INCIDENTE ELECTORALE SUCEAVA. Persoanele din arestul Politiei Suceava si bolnavii internati la Spitalul Judetean nu mai pot vota cu ajutorul urnei mobile, dupa ce au fost formulate patru contestatii cu privire la completarea ilegala a solicitarilor pentru urnele mobile, scrie Mediafax. Presedintele Biroului Electoral Judetean (BEJ) Suceava, Marioara Ignat, a anuntat ca votul cu urna mobila de la Sectia de votare numarul 15 din municipiul Suceava a fost suspendat si ca se asteapta o decizie a biroului sectiei de votare privind continuarea scrutinului. Reprezentantul PDL in aceasta sectie de votare a sesizat incalcarea normelor legale privind urna mobila in cazul a 241 de pacienti de la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava si a solicitat intrarea in legalitate. Reprezentantul PDL a aratat ca listele cu pacientii care au facut cereri nu au respectat prevederile legale, respectiv nu aveau datele de identificare ale pacientilor si nu erau adresate biroului sectiei de votare, ci conducerii spitalului. Totodata, s-a facut contestatie si pentru lista depusa pentru 17 din cele 22 de persoane aflate in arestul Politiei Judetene Suceava care si-au exprimat intentia de a vota, pentru ca nici aceasta lista nu continea toate elementele legale ce vizeaza identificarea respectivelor persoane. Pana la suspendarea votului cu urma mobila, si-au exprimat optiunea 44 de persoane din care 17 arestati, restul fiind pacienti. Biroul electoral al sectiei de votare a decis sa aprobe cererea PDL, iar votul cu urna mobila la aceasta sectie a fost oprit, urmand ca si voturile exprimate sa fie anulate. Decizia poate fi contestata la Biroul Electoral Judetean Suceava.

INCIDENTE ELECTORALE BISTRA. Un barbat in varsta de 66 de ani din comuna Bistra este CERCETAT PENAL dupa ce s-a opus ca sotia sa sa isi exercite DREPTUL de VOT. Sambata, barbatul a solicitat urma mobila pentru sotia sa care nu se poate deplasa la sectia de vor, dar duminica cand reprezentantii sectiei s-au deplasat la domiciliu, barbatul le-a interzis accesul in locuinta.   Politia din comuna a intocmit DOSAR PENAL si a sesizat Parchetul. Barbatul este CERCETAT PENAL pentru impiedicarea exercitarii DREPTULUI la VOT, infractiune pedepsita cu INCHISOARE de la 6 luni la 3 ani.

INCIDENTE ELECTORALE. Potrivit ultimelor informatii de la Ministerul Afacerilor Interne, pana la ora 14.00 s-au inregistrat 59 de sesizari, majoritatea fiind posibile contraventii si INFRACTIUNI ELECTORALE. 14 dintre acestea nu au fost CONFIRMATE. Cele mai multe dintre sesizari s-au inregistrat in Bucuresti,  8 la numar. Au fost aplicate 52 de sanctiuni contraventionale, 48  dintre ele cu caracter ELECTORAL. Urmatoarea informare va avea loc la sediul MAI in jurul orei 17.00.

INCIDENTE ELECTORALE TELEORMAN. O echipa a postului de televiziune B1 a fost AGRESATA in comuna teleormaneana CIUPERCENI in momentul in care reporterul Madalina Poenaru si colegii sai ii filmau pe soferii care aduceau oameni la sectiile de VOTARE.

INCIDENTE ELECTORALE BUZAU.  Cezar Preda, deputat PDL,  a sustinut ca la Buzau Politia ar fi “mana in mana cu infractorii”, in acest context el amintind de incidentele de la alegerile locale din 2012, cand seful Politiei Buzau de la acea vreme a fost schimbat chiar in noaptea de dinaintea VOTULUI, din cauza suspiciunilor de FRAUDARE a ALEGERILOR.

“Am VOTAT pentru viitor, si nu pentru prezent. Aici in Buzau, insa, dupa cum am vazut ca se desfasoara CAMPANIA, nu e nicio sansa sa mergem spre viitor. La Valea Ramnicului am avut MITA ELECTORALA, dar Politia e mana in mana cu infractorii, n-avem nici o speranta, trebuie sa ne gandim pentru copiii, pentru nepotii nostri, si nu pentru golanii care au pus mana pe judetul asta si care MITUIESC ELECTORAL, santajeaza si, desi sunt condamnati penal, Politia ii intelege. (…) Eu nu-mi mai pun nicio speranta ca oamenii vor realiza ce pericol ii paste dand orasul si judetul pe mana unor vagabonzi. Am venit insa la vot asa cum o fac din 1990 incoace”, a spus deputatul PDL CEZAR PREDA, informeaza Mediafax.

INCIDENTE ELECTORALE TELEORMAN. Turismul ELECTORAL este inloritor in comuna CIUPERCENI de langa Turnu Magurele, acolo unde VOTANTII sunt carati cu masinile la sectii. La fel se intampla si la CLINCENI, informeaza postul B1 Tv.

INCIDENTE ELECTORALE DOLJ.  Un candidat al PDL pentru Consiliul Local Cosoveni, din judetul Dolj, unde au loc alegeri locale partiale, a depus o plangere duminica dimineata, dupa ce si-a gasit cele doua masini parcate in fata casei cu cauciucurile taiate, potrivit Gazeta de Sud.

INCIDENTE ELECTORALE BUZAU. Primarul municipiului Buzau, Constantin Boscodeala, lider al filialei judetene a PSD, ii roaga pe buzoieni, intr-un mesaj postat pe Facebook, sa mearga la vot ” impreuna cu membrii familiei si cu persoanele pe care le cunosc” si sa voteze Alianta PSD-UNPR-PC, informeaza Mediafax.

Constantin Boscodeala a postat, duminica, in jurul orei 11.00, un mesaj pe Facebook, prin care ii roaga pe buzoieni sa mearga la vot pentru ALEGERILE EUROPARLAMENTARE.

“Dragi prieteni, ALEGERILE EUROPARLAMENTARE reprezinta un moment important pentru viitorul european al orasului nostru. Va rog sa veniti la vot impreuna cu membrii familiei si cu persoanele pe care le cunoasteti. Nu uitati sa le spuneti tuturor sa voteze Alianta electorala PSD-UNPR-PC. Fiecare vot conteaza. Va multumesc si va astept astazi la vot!”, scrie primarul Buzaului.

INCIDENTE ELECTORALE BUCURESTI.  Politistii de la Sectia 16 din Capitala verifica un incident care a avut loc intr-o sectie de votare din Scoala nr. 99, din Sectorul 4, unde persoanele altei sectii au vrut sa voteze pentru europarlamentare pe listele suplimentare, dar au primit buletine de vot pentru parlamentarele din Colegiul 8, scrie Mediafax.  

Potrivit unor oficiali din Politia Capitalei, membrii unei sectiei de votare de la Scoala nr. 99 au mers intr-o alta sectie de votare din aceeasi unitate de invatamant si au cerut sa voteze pe listele suplimentare pentru alegerile eurparlamentare. Acestia au constatat insa ca au primit buletine de vot pentru alegerile parlamentare partiale care au loc in Colegiul 8 pentru un mandat de senator.

Comisia de votare de la Scoala nr. 99 a sesizat incidentul la Sectia 16 Politie, care face verificari in acest caz, pentru a se stabili daca s-a comis o infractiune, au precizat sursele citate. Un alt incident ar fi avut loc la o sectie de votare din Scoala nr. 169, din Sectorul 6, unde o persoana ar fi introdus in urna mai multe buletine de vot. Sesizarea este vertificata de politistii Sectiei 20.

INCIDENTE ELECTORALE VASLUI. Patru dintre cei cinci presedinti de sectie de votare din comuna vasluiana Dimitrie Cantemir au fost inlocuiti, la solicitarea prefectului, dupa ce sambata seara au plecat acasa cu stampilele si cu listele electorale permanente, anunta postul B1 Tv.

Ei au fost inlocuiti printr-o hotarare a Tribunalului Vaslui, care a analizat cererile Prefecturii si Biroului Electoral, informeaza sursa citata.

INCIDENTE ELECTORALE BUFTEA. Premierul Victor Ponta a fost huiduit copios la iesirea din Sectia de VOTARE unde seful Executivului a fost prezent alaturi de sotia sa, Daciana Sarbu.

INCINDENTE ELECTORALE BUCURESTI.  Mai multi cetateni din Capitala au sunat la redactia postului Realitatea Tv pentru a semnala faptul ca nu se regasesc pe LISTELE ELECTORALE, in ciuda faptului ca unii dintre ei VOTEAZA de peste zece ani in acelasi loc. In schimb, in sectorul 1 au votat zeci de persoane pe listele suplimentare, cu toate ca locuiesc in localitati din jurul Capitalei, transmite B1 Tv.

INCIDENTE ELECTORALE TELEORMAN. Presedintele TSD Teleorman, CLAUDIU BALABAN, si un membru PDL, VALI GRIGORESCU, s-au batut, in fata sectiei de votare 14 din Alexandria, informeaza Adevarul. Potrivit sursei citate, scandalul a inceput in momentul in care VALI GRIGORESCU a vrut sa il fotografieze pe CLAUDIU BALABAN.

Politistii au anuntat ca acesta nu este un INCIDENT ELECTORAL, avand in vedere ca nu a avut loc in SECTIA de VOTARE. Oamenii legii au deschis si un DOSAR PENAL pentru LOVIRE pe numele membrului TSD.

Citeste si: ROMANIA VOTEAZA ACUM! AFLA CELE MAI NOI INFORMATII DESPRE ALEGERI, TRANSMISE DE MONDO NEWS MINUT CU MINUT

INCIDENTE ELECTORALE GORJ. Reprezentantul PNL intr-o sectie de VOTARE din judetul Gorj a fost luat de o ambulanta, duminica, si dus la spital dupa ce i s-a facut rau in timpul PROCESULUI ELECTORAL, scrie Mediafax. Incidentul a avut loc la SECTIA de VOTARE nr. 191 din comuna Crasna.  

Citeste si: ALEGERI EUROPARLAMENTARE: Incident electoral PSD-PMP. Politia din Cluj a fost sesizata 

INCIDENTE ELECTORALE. Potrivit presedintelui acestei SECTII de VOTARE, Ovidiu Tutu, ambulanta a fost solicitata dupa ce unui membru al BIROULUI ELECTORAL, reprezentant al PNL, i s-a facut rau in timp ce se afla la intrarea in SECTIA de VOTARE.   Constantin Albu, in varsta de 58 de ani, a fost transportat la Spitalul Orasenesc Novaci, iar pana la momentul producerii incidentului, la SECTIA respectiva de VOTARE din peste 700 de alegatori se prezentasera la urne doar 50.

Citeste si: VOTAREA a fost intrerupta la alte patru sectii din Sectorul 1

INCIDENTE ELECTORALE SATU MARE.  DAN DIACONESCU, candidatul PP DD in Colegiul II, Satu Mare, la Camera Deputatilor, a facut o SESIZARE in aceasta dimineata la POLITIE. Acesta reclama ca cineva i-ar fi taiat cauciucurile de la masinile staff-ului si ca in noaptea dintre sambata si duminica persoane necunoscute i-ar fi taiat banerele din municipiul Satu Mare.

Sursa foto: realitatea.net