INCOMPATIBILUL STEFAN FLORESCU a fost dat AFARA de la DAPS 4. Urmeaza EXCLUDEREA din PSD

STEFAN FLORESCU, seful Directiei Administratiei Pietelor din Sectorul 4, a fost dat afara de urmasul lui CRISTIAN POPESCU PIEDONE la PRIMARIA SECTORULUI 4, interimarul DANIEL BALUTA

„Este o decizie pe care am luat-o de mai mult timp si am implementat-o astazi (vineri – n.r.). Astazi dimineata, l-am demis pe STEFAN FLORESCU de la conducerea Pietelor. La ora 5 (dupa-amiaza – n.r.), avem la partid Birou Permanent pentru a-l exclude si din organizatia PSD Sector 4. Am constatat mai multe disfunctionalitati: pe de o parte, din punct de vedere al activitatii la nivelul Directiei Pietelor si, pe de alta parte, probleme de incompatibilitate cu pozitia pe care STEFAN FLORESCU o are in Partidul Social Democrat. Sunt lucruri cu care eu nu pot fi de acord si mi se pare normal sa indepartam oamenii care nu corespund din punct de vedere moral din organizatia morala”, a declarat DANIEL BALUTA pentru jurnalistii de la PSNews.

CITESTE SI: STEFAN FLORESCU A OFERIT CONTRACTE DIN BANI PUBLICI UNOR FIRME DUBIOASE

Intrebat ce intelege prin „incompatibilitate”, DANIEL BALUTA a raspuns: „Doresc sa fiu extrem de elegant. Organizatia PSD Sector 4 are o nepotrivire de caracter cu domnul STEFAN FLORESCU”.

„Vedeti si dumneavoastra: va raspundeti la mai multe intrebari, prin intrebarea pe care mi-o adresati. Eu sunt de 17 ani membru PSD si sunt un om care tine cu partidul, s-a nascut in Sectorul 4, a crescut in Sectorul 4, ca si dentist, tot in Sectorul 4 mi-am desfasurat si imi desfasor activitatea… Suntem niste oameni putin altfel aici, in Sectorul 4. Din aceasta cauza, unii oameni au o problema de identitate si, in felul asta, ii ajutam s-o rezolve, sa-si gaseasca vocatia”, a conchis DANIEL BALUTA pentru sursa amintita.

CITESTE SI: STEFAN FLORESCU, DIRECTORUL DAPS 4, NU-SI PLATESTE IMPOZITUL DATORAT STATULUI

STEFAN FLORESCU a fost gasit INCOMPATIBIL de ANI inca din anul 2012 iar, in decursul anilor, numele sau a aparut in tot felul de situatiii controversate cum ar fi cumpararea de voturi si bataia unor jurnalisti. Ultima situatie de acest gen, dateaza din toamna lui 2015 cand inspectorii de la Curtea de Conturi au dat navala la Directia Administratiei Pietelor din Sectorul 4 unde STEFAN FLORESCU a facut o gramada de afaceri necurate pe bani publici.

Sursa foto: adevarul