INCREDIBIL ! 42 de romani s-au inghesuit intr-un microbuz de 9 persoane. GALERIE FOTO

Politia rutiera din Austria a avut in weekend un caz care a ajuns de notorietate in toata tara dupa ce oamenii legii au depistat 42 de oameni, cetateni romani, care au incaput intr-un microbuz de doar 9 pasageri.

Politia Rutiera din Altlengbach, o localitate austriaca situata intre Viena şi Salzburg, a avut o mare surpriza in weekend, atunci cand, la un control de rutina, au descoperit intr-un microbuz de 9 persoane nu mai putin de 42 de cetateni romani, 22 de adulti si 20 de copii. Romanii, care nu prezinta veleitati de contorsionisti, erau inghesuiti intr-un spatiu de 2 pe 2, avand cu ei si numeroase bagaje voluminoase.

Citeste si: ACCIDENT cu imigranti romani in Suedia. Un autocar cu 43 de romani s-a izbit de un parapet

Ei au declarat ca mergeau spre orasul german Regensburg, politistii lasandu-i pe 9 dintre ei sa isi continue drumul cu microbuzul, iar pe ceilalti i-au transportat la gara, de unde acestia au plecat spre Germania cu trenul. Insa, presa din Austria si opinia publica din aceasta tara se indreaba cum au reusit romanii sa mearga cei 42 de romani, plus bagaje, intr-un microbuz in care se pot transporta maxim 9 oameni.

Nu au gasit raspunsul si ingeniozitatea romanilor i-a lasat inca o data masca !

Sursa foto: dailymail.co.uk