INCREDIBIL ! A facut zeci de mii de dolari dupa ce a vandut aer !!!

Un student din Franta a reusit sa castige zeci de mii de dolari dupa ce a vandut cutii care contineau doar aer. Interesant este ca nu a inselat pe nimeni, cumparatorii stiind ce achizitioneaza.

Antoine Deblay, un student francez, a primit mii de comenzi pentru niste cutii care contineau aer dintr-o zona din sud-vestul Frantei.

Tanarul a facut bani din vanzarea unor cutii care contin aer din orasul sau, scrie yoda.ro, cumparatorii primind in schmbul a 5,5 euro cutii de 250 ml de “Air de Montcuq”. Deblay le-a povestit jurnalistilor de la Business Insider ca in primele 3 saptamani a primit 1000 de comenzi si deja a facut zeci de mii de dolari, el precizand ca vinde 10 litri de aer in fiecare saptamana.

“Desigur ca m-am asteaptat sa se vanda, dar nu atat de mult intr-un timp atat de scurt”, le-a spus el celor de la Business Insider.

Studentul francez s-a interesat la autoritati daca afacerea sa este legala, pentru a nu avea probleme cu legea, si a aflat ca nu exista nicio problema atata timp cat plateste impozit pentru suma castigata din vanzarea cutiilor care contin aer din regiunea in care locuieste. Ba mai mult, a fost felicitat pentru initiativa sa si pentru faptul ca face cunoscuta zona si in alte tari prin ideea sa inedita.

Sursa foto: yoda.ro