INCREDIBIL ! A revenit la viata in timp ce i se pragatea inmormantarea

Walter Williams, un batran de 78 de ani din Mississippi, SUA, care era considerat decedat, si-a revenit la viata chiar cand i se pregatea inmormantarea.

Walter Williams, din orasul Lexington, statul Mississippi, SUA, fusese grav bolnav, iar rudele sale au crezut ca el a murit. Totul s-a intamplat miercuri, moartea lui fiind confirmata chiar de un medic specialist care l-a examinat, scrie inquisitr.com. Nepotul lui, Eddie Hester, spune ca a vazut cum bunicul lui a fost pus intr-un sac special si dus la o firma de pompe funebre pentru a fi pregatit de inmormantare. Trupul lui a ajuns la firma specializata “Porter and Sons Funeral Home”, iar angajatii de acolo se pregateau sa il imbalsameze.

Citeste si: O femeie a inviat la propria inmormantare si apoi e a facut infarct 

Deodata, el a revenit la viata, incepand sa loveasca in sacul in care se afla. Batranul a fost dus imediat la un spital din apropiere. Medicul legist Dexter Howard spune ca revenirea lui la viata este o adevarata minune. “Nu am mai vazut asa ceva in viata mea”, a marturisit el, conform ziare.com. Specialistul crede ca stimulatorul cardiac al batranului nu a mai functionat corespunzator, iar cand aparatul a inceput sa functioneze din nou, omul a inviat.

Sursa foto: inquistr.com