INCREDIBIL! Acest copil a fost in RAI si l-a vazut pe ISUS. VIDEO

Apendicele unui baietel pur si simplu a explodat, amenintandu-i viata. insa copilul a supravietuit. La patru luni dupa aceasta intamplare, parintii au inceput sa suspecteze ca ceva ciudat se intampla cu micutul lor, scrie Euforia TV.

Erau semne ca s-a schimbat, insa le-a luat ceva timp ca inteleaga adevarul. Primul semn a fost in momentul in care, intorcandu-se de la spital, au gasit un teanc de bani. Cu acestia au platit spitalizarea copilului in varsta de patru ani.

Apoi, parintii l-au certat pe micut caci isi dadea jucariile celorlati, iar el si-a cerut scuze spunand ca Isus i-a cerut sa se poarte bine.

Cateva saptamani mai tarziu, participand la o inmormantare, inainte ca sicriul sa fie bagat in groapa, copilul a strigat: “Nu poate merge in Rai daca nu-l are pe Isus in inima!”  

Toti s-au mirat de el si l-au intrebat ce se intampla? Colton le-a povestit ca, in timp ce se afla pe masa de operatie, a mers in Rai si l-a intalnit pe Isus. A stat in bratele Lui, a urcat pe calul multicolor si a ascultat serenadele ingerilor.

Fiul Domnului purta barba si coroana, avea ochi frumosi de culoarea marii si straluceau. Statea la Dreapta Tatalui care este prea greu de descris si langa Duhul Sfant ce avea o culoare albastra.
Colton i-a vazut pe Ioan Botezatorul, pe Maria si chiar pe Satan.
Toti aveau aripi, in afara de Isus care mergea in sus si in jos asemenea unui lift. Erau copaci, animale si o multime de oameni.

Parintii au fost de parere ca micutul auzise undeva despre toate aceastea, caci ei nu-i povestisera nimic.

Copilul a spus ca Isus avea semne rosii pe maini si picioare, ramase de la crucificare.
Toti insa credeau ca  era o combinatie de halucinatii si imaginatie.

A continuat ca si-a intilnit acolo sora. intr-adevar, copilul avea un frate si o sora, dar nu vorbea despre niciunul dintre acestia ci despre fetita care murise in pantecele mamei sale.
Apoi a identificat intr-o fotografie un stra-strabunic ce murise la 29 de ani.
“in Rai nu exista oameni batrani. Toti sunt tineri.”

Dupa aceasta poveste s-a realizat un film care il are pe copil in rolul principal. Filmul ruleaza deja in cinematografe, iar dupa doar doua saptamani a avut incasari de 31 de milioane lire sterline.