INCREDIBIL – Acestia sunt barbatii de care fug femeile

Cand vine vorba de o relatie serioasa, anumiti barbati, pur si simplu nu inteleg de ce femeile ii evita. Daca tu, barbatule, te regasesti in urmatoarele tipologii, poate ca ar trebui sa schimbi ceva la tine.

1. Barbatul copil
Este acel gen de barbat lipsit de griji si responsabilitati, caruia ii place sa petreaca, iar pizza este mancarea preferata in grupul sau de prieteni. Este amuzant sa te vezi cu el o data sau de doua ori, dar lucrurile nu vor duce nicaieri. Femeile prefera sa-l lase sa mai cresca putin si sa invete cum stau lucrurile in lumea reala.

CITESTE SI: Cei mai lipsiti de romantism parteneri in functie de zodie

2. Barbatul caruia ii fug ochii
Acest tip se uita constant dupa toate femeile (cea din statia de autobus, sotia prietenului, ospatarita care-i serveste masa), facandu-si persoana de langa el sa se simta inferioara si total neatractiva. Chiar si cea mai increzatoare femeie isi doreste ca partenerul sa o trateze cu respect si sa o faca sa se simta speciala.

3. Zgarcitul
Nu iti trebuie o scoala speciala pentru a face diferenta intre un barbat modest si unul zgarcit. Ai auzit de tipul care aduce cupoane de reducere la primele intalniri, spune ca si-a uitat portofelul acasa, iti spun ca plateste nemteste sau comanda un fel de mancare pentru amandoi pe motiv ca e romantic? Totul la el este calculat, nimic nu se risipeste, iar asta cu siguranta iti va da batai de cap.

4. Mr. Gadget
Are cel mai nou tip de telefon, cea mai rapida masina sau cel mai nou Harley… pentru weekend, desigur. Cu alte cuvinte, acest tip are o gramada de lucruri materiale care il tin suficient de ocupat cat sa mai aiba timp si pentru tine. Pana la urma cine poate concura cu tehnologia?

CITESTE SI: 7 calitati pe care trebuie sa le aiba nevasta sotia perfecta

5. Baiatul mamei
Probabil ca inca locuieste cu parintii, lasand-o pe mami sa-i spele hainele, sa-i faca patul si sa-i pregatesca mancarea. Iti dai seama ca asteapta toate astea si de la iubita lui si nu intelege niciodata de ce este o problema?

 

Sursa: csid