INCREDIBIL: BASESCU si-a uitat DOCUMENTELE SECRETE intr-o redactie!

O intamplare incredibila s-a petrecut in urma cu cateva zile in studioul unei televiziuni de stiri. Presedintele TRAIAN BASESCU si-a uitat o parte dintre documentele SECRETE in studioul televiziunii REALITATEA potrivit unei declaratii facute de realizatorul tv Rares Bogdan pentru un cotidian local. 

Potrivit realizatorului de televiziune, intamplarea a avut loc la scurt timp dupa ce presedintele Romaniei a dezvaluit faptul ca premierul Victor Ponta a fost ofiter acoperit al SIE in perioada 1997-2001, atunci cand primul ministru era si magistrat.

CITESTE SI: VOCEA RUSIEI a prevestit DECONSPIRAREA lui PONTA din 2012: Basescu a pregatit solutia-bomba! 

“Va dau o informatie in exclusivitate: presedintele si-a uitat in studioul Realitatea file din dosarul rosu in care a adus documentele pe care le-ati vazut in direct. Nu le-am citit, l-am sunat pe aghiotant, pe la 1:00 noaptea, si i le-a dat. Traian Basescu mi-a mai spus dupa emisiune ca se simte usurat”, a declarat realizatorul emisiunii Jocuri de Putere.

CITESTE SI: Melescanu: Orice deconspirare a unui ofiter acoperit determina o renalizare a tuturor cazurilor 

M-a sunat astazi (n.red. marti), pe la ora 13:00, razand, si mi-a zis ceva de genul „Ce ati facut, domnule Bogdan?”, a mai povestit Rares Bogdan pentru ziuadecluj.

Sursa foto: realitatea.net