INCREDIBIL KATY PERRY vrea sa se MUTE intr-o MANASTIRE

Vedeta muzicii pop Katy Perry vrea sa-si stabileasca resedinta intr-o manastire veche din cartierul Silver Lake (Los Angeles) pe care vrea sa o cumpere cu 15 milioane de dolari, relateaza miercuri AFP.

Insa doua calugarite in varsta de 77 si 86 de ani refuza ca lacasul lor de cult sa fie vandut si au pornit o cruciada impotriva artistei — una dintre cele mai bine platite din lume si care se lauda cu 73 de milioane de fani pe Twitter.

CITESTE SI: CLIPE GRELE pentru top-modelul KATE MOSS din cauza CASNICIEI. Ce i se intampla britanicei

In procedura judiciara intentata impotriva ei, cele doua maicute — care nu mai locuiesc in manastire — contesta dreptul arhidiocezei de a vinde proprietatea interpretei hitului ‘Fireworks’. In motiunea depusa luni, ele acuza ierarhia clericala ca a schimbat regulile lacasului Sisters of the Immaculate Heart of Mary, care prevede ca maicutele care au locuit aici sa fie de acord cu vanzarea.

Katy Perry le-a vizitat pe cele doua calugarite si chiar ar fi cantat pentru ele, marturisind ca vrea sa cumpere proprietatea pentru a sta acolo impreuna cu mama si bunica sa. Dar eforturile sale au fost zadarnice, noteaza AFP.

CITESTE SI: MEGA CEARTA pe Twitter intre NICKY MINAJ si TAYLOR SWIFT. Care sunt motivele

Sor Rita Callanan, 77 de ani, a declarat recent ziarului Los Angeles Times ca a vizionat cateva videoclipuri ale cantaretei, “care clar nu i-au placut”. Potrivit arhidiocezei, alte trei maicute sunt favorabile vanzarii proprietatii. Indiferent de cumparator, vanzarea trebuie aprobata de Sfantul Scaun.

 Sursa foto musiq