INCREDIBIL! O batrana din Vrancea, judecata de 16 ani pentru ca a dat mita o gaina

De 16 ani, o batrana din Vrancea se chinuie sa scape de inchisoare. Femeia, in varsta de 72 de ani, a fost condamnata pentru ca a incercat sa dea mita unui medic o gaina si 1.000 de lei. De atunci, se tot judeca si incearca sa demonstreze ca nu suporta detentia pentru ca sufera de prea multe boli.

Femeia a fost condamnata la inchisoare in anul 1997 pentru trafic de influenta, potrivit România TV. A primit patru ani de inchisoare cu executare pentru ca a intervenit pe langa un medic ca sa-i angajeze o ruda, in schimbul unei gaini si a sumei de 1.000 de lei.

Dupa pronuntarea sentintei definitive, femeia a demonstrat cu acte ca sufera de 15 afectiuni care nu pot fi tratate in sistemul penitenciar. Procurorii se chinuie sa o incarcereze, iar batrana este nevoita sa mearga an de an in fata unei comisii si sa arate ca bolile de care sufera nu ii permit sa stea in inchisoare.

Recent, instanta i-a aprobat o noua amanare a executarii. Femeia a incercat sa primeasca sprijinul chiar de la presedintele Traian Basescu, insa nu a primit niciun raspuns.

sursa foto: animale.ro