INCREDIBIL! Cum l-a copiat PONTA pe BASESCU la MAREA DEZBATERE. FOTO

Ponta: Vila 11 din Snagov va fi scoasa la vanzare. Basescu o poate avea cu 2,5 milioane euro

Liderul ACL Klaus Iohannis i-a solicitat, marti, premierului Victor Ponta, la dezbaterea de la Realitatea TV, sa isi ceara scuze, in numele echipei sale, ca l-a facut vanzator de copii si traficant de organe, Ponta raspuzand ca el nu a vorbit niciodata de Iohannis in campanie. Ponta a venit in studio cu gazeta de campanie a ACL, pe care a aratat-o camerelor de luat vederi si de unde a citit doua titluri care faceau referire la el si la sotia sa.

Dealtfel, Victor Ponta a preluat modelul folosit de presedintele Traian Basescu in interventiile televizate si a venit in studioul Realitatea TV pregatit cu un teanc de hartii, pe care le-a consultat de mai multe ori in timpul emisiunii.

“Eu va intreb doar, fiind sotia mea aici in studio, daca puteti sa-i cereti scuze, ca nu are saraca nicio vina pentru toate aceaste mizerii pe care colegii dumneavoastra le-au scris, ca scrie ACL aici”, a spus Ponta.

“Imediat dupa ce dumneavoastra va cereti scuze in numele echipei dumneavoastra ca m-ati facut vanzator de copii”, i-a replicat Iohannis.

Citeste si: ULTIMA ORA: Ponta, strategie PENIBILA la MAREA DEZBATERE. A facut ASTA, de frica sa nu dea prost!

Ponta l-a intrerupt pe interlocutorul sau, spunandu-i ca niciodata nu l-a definit in acest fel.

“Eu? Niciodata nu v-am facut…”, a spus Ponta.

„Nu. Echipa dumneavoastra. E aici de fata cine m-a facut vanzator de copii si traficant de organe”, a subliniat Iohannis.

Citeste si: DEZBATERE IOHANNIS-PONTA. PONTA: DLE IOHANNIS, FITI CUMINTE, CA LA MINE IN BIROU. IOHANNIS: CINE VA CREDETI?

“Eu niciodata nu v-am facut. Nu am zis niciodata despre dumneavoastra. Eu nu am vorbit de dumneavoastra in campanie”, a insistat Ponta.

“Ati facut cea mai mizerabila campanie care s-a vazut vreodata in Romania si daca va insusiti, atunci si eu cu siguranta o sa-mi insusesc cele afirmate si ne cerem scuze reciproc daca suntem domni”, a spus, la randul sau, Klaus Iohannis.

El a continuat, cerandu-si scuze, spre deosebire de Ponta, care a evitat sa faca acest gest.

Citeste si: DEZBATERE IOHANNIS-PONTA. IOHANNIS, LUI PONTA: RAMANETI PREMIER, EU VOI FI PRESEDINTE. COLABOREZ INSTITUTIONAL CU PREMIERUL

“Eu, fata de dumneavoastra si fata de doamna de fata, daca am gresit cu ceva, imi cer scuze in public. Daca in aceasta campanie am lezat pe cineva prin afirmatii pe care le-am facut eu, daca aceste afirmatii au fost false, eu imi cer scueze pentru aceste afirmatii”, a afirmat prezidentiabilul ACL.

“Va multumesc”, a spus Ponta, fara a-si cere si el scuze.

Pe de alta parte, Ponta a venit la emisiune cu o biblie, pe care a aratat-o camerelor de luat vederi.

“Domnule Iohannis, am o biblie langa mine. E a tuturor crestinilor. Eu nu am trimis nicio echipa nicaieri”, a argumentat Ponta, raspunzand astfel unor acuze facute, anterior, de Iohannis, potrivit carora ar fi trimis o echipa TV care sa-i filmeze parintii la locuinta lor.