VIDEO INCREDIBIL! Televiziunea de stat din Coreea de Nord: Echipa nationala va juca astazi finala CM 2014

INCREDIBIL! Televiziunea de stat din Coreea de Nord: Echipa nationala va juca astazi finala Cupei Mondiale din Brazilia!

Informatie incredibila difuzata de televiziunea de stat din Coreea de Nord. Intr-un material difuzat in jurnalul de stiri, televiziunea de stat de la Phenian a anuntat ca echipa nationala de fotbal s-a calificat in finala Campionatului Mondial din Brazilia.

Jurnalistii nord-coreeni spun, in material, ca echipa lor nationala s-a calificat in finala CM 2014, dupa ce a zdrobit inamicii de moarte ai poporului nord coreean: 7-0 cu Japonia, 4-0 cu Statele Unite si 2-0 cu reprezentativa Chinei.

Citeste si: Coreea de Nord si-a dublat numarul HACKERILOR pe care ii utilizeaza impotriva dusmanilor din Sud

Televiziunea de la Phenian continua ca in finala CM 2014 din Brazilia, Coreea de Nord va intalni Portugalia, echipa eliminata inca din faza grupelor.

Pentru ca stirea sa fie cat mai credibila, este prezentat un montaj cu mai multe goluri reusite de fotbalistii nord-coreeni, iar liderul suprem de la Phenian, Kim Jong un apare incurajand echipa din tribune.

In realitate, duminica seara, de la ora 22:00, in finala Cupei Mondiale se vor intalni echipele Germaniei si Argentinei. Finala poate fi urmarita in direct pe TVR 1 si TVR HD si Live Text pe Mondo News.

Citeste si: TURISTI americani, JUDECATI in Coreea de Nord pentru actiuni OSTILE