INCREDIBIL: TOPOLICEANU ii invata pe BREAZU si LUNGU cum sa o INFUNDE pe UDREA

ANA MARIA TOPOLICEANU a fost santajata sa dea declaratii ,,la pont” despre ELENA UDREA in DOSARUL GALA BUTE. Totodata, “PRIETENA” fostului ministru ii invata si pe ceilalti inculpati, TUDOR BREAZU, STEFAN LUNGU si GHEORGHE NASTASIA cum sa o incrimineze pe UDREA, informeaza comisarul.ro.

Toate dovezile care o privesc pe ELENA UDREA sunt bazate pe denunturile celor care au gestionat cea mai mare parte din sumele vehiculate cu prilejul desfasurarii meciului din GALA BUTE.

Potrivit sursei citate, intregul denunt al ANEI MARIA TOPOLICEANU a fost infirmat dupa ce TUDOR BREAZU si un alt martor din dosar ar fi prezentat inregistrari cu o discutie in care aceasta ii cerea lui BREAZU sa faca, la randul sau, un denunt impotriva ELENEI UDREA. Mai precis, TOPOLICEANU l-ar fi apelat pe BREAZU printr-un apel video pe FaceTime, pe 5 februarie, inainte ca acesta sa fie pus oficial sub acuzare, pentru a ii cere acestuia sa-i confirme declaratia facuta initial in fata anchetatorilor.

CITESTE SI: CE FACEA ELENA UDREA CU MITA PRIMITA in dosarul GALA BUTE – REFERAT DNA 

ANA MARIA TOPOLICEANU se temea ca nu cumva sa fie inregistrata audio, asa ca a apelat la biletele de tip „post-it” pe care le prezenta in fata camerei. TUDOR BREAZU si celalalt martor din dosar au prezentat, in fata anchetatorilor, inregistrarile acestei comunicari. Din continutul biletelelor, rezulta ca ANA MARIA TOPOLICEANU stia continutul dosarului, luase legatura in prealabil cu STEFAN LUNGU si GHEORGHE NASTASIA si incerca sa-l determine pe BREAZU sa adopte o pozitie similara, noteaza comisarul.ro.

Reamintim faptul ca ANA MARIA TOPOLICEANU este urmarita penal pentru LUARE de MITA, in DOSARUL GALA BUTE, dupa ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme, potrivit unor documente ale DNA. TOPOLICEANU a sustinut in fata anchetatorilor ca ar fi fost „carausul” mai multor spagi catre ELENA UDREA.

CITESTE SI: ANA MARIA TOPOLICEANU ii preda MITA ELENEI UDREA la locuinta acesteia sau la biroul de la minister

“La un moment dat, nu retin perioada, cred ca in 2011, LUNGU STEFAN mi-a spus ca a vorbit cu UDREA ELENA, care i-a spus ca poate sa ia pentru ea o suma de bani de la firma Consmin SA, care avea lucrari la Compania Nationala de Investitii si ca i-a spus sa ia legatura cu mine ca sa stabilim conditiile in care va fi remisa aceasta suma. Conform acestei discutii, banii urmau sa fie luati pentru ministrul ELENA UDREA. (…) Nu imi mai amintesc cu exactitate, dar cel mai probabil am vorbit cu ELENA UDREA despre modalitatea in care urmau sa fie transferati acesti bani si ea mi-a spus sa ii iau prin intermediul societatii administrate de BREAZU TUDOR, zis Cici, un prieten comun. Numele societatii administrate de BREAZU TUDOR este Ekaton Consulting SRL”, se arata in declaratia lui TOPOLICEANU in fata anchetatorilor, redata in referatul privind propunerea de arestare preventiva a lui Tudor Breazu, in DOSARUL GALA BUTE.

Sursa foto: realitatea.net