INCREDIBIL: TVR a pierdut drepturile de difuzare a EURO 2016! Unde se vad meciurile de la turneul final

INCREDIBIL! TVR a PIERDUT contractul pentru transmiterea meciurilor CAMPIONATULUI EUROPEAN de fotbal 2016 din Franta. Compania Telekom a profitat de criza financiara a televiziunii publice si a achizitionat drepturile de difuzare, iar intreg campionatul va putea fi urmarit la postul de televiziune DOLCE SPORT.

Astfel, 50% din populatia tarii nu va putea urmari turneul final al Campionatului European din Franta, acolo unde ROMANIA are mari sanse sa fie prezenta dupa o absenta considerabila de 10 ani.

CITESTE SI: MAI VEDEM EURO 2016 la TELEVIZOR? REACTIA oficiala a TVR 

Toate cele 51 de meciuri ale turneului final din Franta vor fi transmise in direct pe canalele televiziunii detinute de Telekom Romania. Dintre acestea, 28 de partide vor fi transmise in exclusivitate la DOLCE SPORT.

“Aceasta achizitie se alatura in mod firesc celorlalte mari competitii cu care ne-am obisnuit telespectatorii. Ne-am dorit aceasta competitie si am cumparat-o direct de la forul european pentru a oferi romanilor cel mai mare eveniment fotbalistic al anului 2016, la care speram sa participe si Nationala condusa de Anghel Iordanescu”, a declarat Vlad Enachescu, directorul general al televiziunii, citat de gsp.ro.

CITESTE SI: ROMANIA-INSULELE FEROE: ANGHEL IORDANESCU spune ca tricolorii au obtinut un SUCCES NECONVINGATOR 

“TVR se afla intr-o situatie financiara critica bine cunoscuta de toata lumea (…) Televiziunea Romana depune toate eforturile pentru ca telespectatorii din Romania sa poata urmari toate competitiile majore, precum Campionatul European de Fotbal 2016”, se arata intr-un comunicat de presa al TVR la inceputul lunii martie. 

Sursa foto: uefa.com