NASA NE MINTE? DOVADA care ar putea SCHIMBA LUMEA. Foto in articol

Fel de fel de speculatii au circulat, de-a lungul timpului, potrivit carora NASA ascunde dovezi despre existenta extreterestrilor. Acum, NASA este din nou acuzata ca ascunde astfel de dovezi, asta dupa ce un OZN a fost filmat de o camera montata pe Statia Spatiala Internationala, care transmite in direct din spatiu, iar la scurt timp, camera a fost oprita.

Pe inregistrarile filmate de pe Statia Spatiala Internationala, saptamana trecuta, pe care mii de oameni le-au vazut, se poate vedea un disc luminos de culoare alba. Oamenii au raportat obiectul, iar un blogger chiar a scris despre aceasta intamplare, potrivit presei de peste Ocean.

NASA este acuzata ca incearca sa ascunda dovezile, dupa ce, in momentul in care obiectul se apropia de camera, transmisia a fost oprita, iar ecranele s-au facut albastre, scrie The Mirror. Internautii care urmareau transmisia pe Youtube s-au revoltat.

Citeste si: Un continent intreg se va rupe in doua, iar procesul va duce la aparitia unui nou ocean

Dovezi ca NASA ascunde existenta OZN-urilor

In urma cu doi ani, un utilizator YouTube sustinea ca a gasit dovada ca NASA ascunde dovada existentei extraterestrilor, explicand ca nava agentiei care monitorizeaza Soarele si-a oprit comunicatiile dupa ce monitoarele au inregistrat un OZN pe feed-ul video.

Citeste si: NASA va incerca sa produca OXIGEN pe MARTE

In mai 2012, userul “rob19791” a postat pe YouTube un clip care infatisa un “obiect” care plana langa Soare. Imaginile au fost luate din materialul video pe care Observatorul Heliospheric l-a trimis pe Terra si care a fost publicat online.

“Urechile” NASA sunt insa prea surde sa auda, chiar si dupa ce alte doua aparatii similare au fost “demascate cu explicatii simple”, scrie Daily Mail.

Imaginile aratau cum un obiect in forma de piramisa planeaza deasupra Soarelui. O zi mai tarziu, NASA opreste feed-ul video al navei. “NASA nu vrea ca noi sa vedem ce se intampla. Nu vrea sa ne mai uitam la Soare”, afirma utilizatorul YouTube.

CITESTE SI: NASA a facut un anunt SOCANT