INCREDIBIL Un roman a castigat un milion de euro la loteria franceza. Ce va FACE barbatul cu BANII

A castigat un milion de euro la loteria franceza si vrea sa se faca fermier in Romania. Este povestea unui roman originar din judetul Gorj, informeaza B1 TV.

Acesta sustine ca a lucrat in constructii si s-a chiniut 4 ani sa-si gaseasca de munca in Spania, tara unde a si dormit pe jos. 

Impins de saracie, barbatul recunoaste ca obisnuia sa fure de la francezi bunuri pe care apoi le vindea in Romania. 

Din milionul de euro castigat la loterie, romanul norocos vrea sa-si construiasca o ferma ca in celebru serial Dallas. 

Romanul, pe numele sau Dumitru Anton, a  castigat in luna iunie un milion de euro la loteria franceza cu un bilet de 5 euro, cumparat intr-o suburbie a Parisului.
Spune ca a avut noroc toata viata de bani dar I-a fost greu in Spania, unde si-a cautat de munca vreo 4 ani. 

De cand se stie a jucat la loto si a avut si castiguri, insa nu sume atat de mari. In ziua in care a cumparat biletul norocos de 5 euro, avea in buzunar cu doi euro mai mult. 

A muncit din greu in Franta. O vreme a lucrat in constructii si recunoaste ca a mai furat bunuri de la localnici, pe care le-a vandut in targul auto din Targu Jiu.

A si impartit din milionul de euro in familie. Cate 50.000 de euro s-au dus la cei patru copii, iar cu restul de bani vrea sa ridice in Zegujani, judetul Mehedinti, o ferma ca in serialul Dallas. De care va avea grija cu fiul sau. 

Sursa foto nasul