INCREDIBIL! Vezi cum s-au TRANSFORMAT FOSTELE BOMBE SEXY din seriale

Baywatch”, “Salvati de clopotel”, “Twin Peaks” sau “Dallas” erau serialele care ne adunau, cu ani in urma, in fata televizoarelor. Dincolo de… “actiune”, ne furau ochii si fetele frumoase. Ce s-a ales de ele? Din pacate, de unele s-a ales praful. Dupa ce steaua celebritatii lor a apus, stralucirea a pierit.

Yasmine Bleeth, «Baywatch»
Yasmine Bleeth se incadreaza perfect in tiparul americancelor indopate cu produse de la fast- food. Cu toate astea, in urma cu 20 de ani, facea furori in rolul superbei Caroline din “Baywatch”. Pe atunci, bruneta cu ochi albastri se afla in topul celor mai sexy actrite.


Charlene Tilton, «Dallas»

In anul 1978, actrita Charlene Tilton se facea re­­marcata in “Dallas”, in rolul fasnetei Lucy Ewing, ne­­poata cea sexy a lui J.R., care intra mereu in tot felul de belele. Azi, miniona blonda cu sani imensi are 56 de ani si multe kilograme in plus. Arata ca o casnica, nicidecum ca un star…


Lara Flynn Boyle, «Twin Peaks»

Superba in anii ’90, cand innebunea barbatii in rolul Donnei din serialul “Twin Peaks”, Lara Flynn Boyle e azi aproape un monstru. Actrita si-a distrus chipul injectandu-si prea multa toxina botulinica in pometi, frunte si obraji, dar si acid hialuronic in buze. Desfigurata de multitudinea de interventii estetice, vedeta e de nerecunoscut.


Lark Voorhies, «Salvati de clopotel»

Lark Voorhies a fost in “Salvati de clopotel” frumusica Lisa Turtle, pustoaica dupa care era innebunit Screech. Simpatica actrita de culoare este azi de nerecunoscut, din cauza operatiilor estetice suferite la nivelul fetei.


Nicole Eggert, «Baywatch»

Si Nicole Eggert a fost una dintre cele mai sexy aparitii din “Baywatch”, in care a interpretat-o pe Summer. Acum are 42 de ani, multe kilograme peste “norma” si si-a schimbat meseria: din actrita a devenit vanzatoare de inghetata. Ca sa nu moara de foame, nu de alta…


Elizabeth Berkley, «Salvati de clopotel»

Elizabeth Berkley, sexy-tocilara Jesse Spano din serialul “Salvati de clopotel”, promitea sa devina una din sen­­zatiile Holly-woodului. A esuat insa. Azi, la 43 de ani, cu celebritatea ramasa mai mult o amintire, umbla neingrijita si imbracata in haine lalai, menite sa-i ascunda surplusul de kilograme.

 

Sursa www.libertatea.ro