Incredibilul Constantin Budescu! A făcut pariu și a dat gol tocmai din vestiar! Video

Constantin Budescu, mijlocașul de la Astra Giurgiu, a făcut din nou spectacol cu o execuție magistrală! Jucătorul de 30 de ani i-a obișnuit pe suporteri cu goluri incredibile, din poziții aproape imposibile, iar acum a dus lucrurile la un alt nivel.
 
Update: Golul spectaculos al fotbalistului Constantin Budescu, realizat la unul dintre antrenamentele echipei Astra Giurgiu, a fost lăudat de cotidianul Marca, spaniolii rămânând uluiți de execuția românului. “Gol uluitor reușit de românul Budescu, de la zona mixtă. Internaționalul român de la Astra Giurgiu a reușit o execuție sublimă de pe tunelul care duce la vestiare”, a scris Marca.
 
Știre inițială

Constantin Budescu a pus pariu cu unul dintre membrii staff-ului Astrei că va da gol din vestiar. Fotbalistul a luat două mingi și a zis că dacă reușește măcar o dată din două încercări, îi va lua bărbatului 30 de lei și buletinul. Mai mult, dacă nu ar fi reușit, jucătorul a promis că îi va da 10 milioane celuilat participant la pariu.

Citește și: ”LUNETISTUL” GEORGE PUȘCAȘ, DEZLĂNȚUIT LA READING! HAT-TRICK REUȘIT DE ROMÂN ÎN 5 MINUTE! VIDEO

“Fii atent! Iau două mingi. Dacă dau gol, îți iau banii și buletinul. Dacă nu dau, îți dau eu ție… 10 milioane! 10 milioane, gata! Dați-vă, copii, că am luat 30 de lei!”, au fost vorbele lui Constantin Budescu înainte să trimită balonul în poartă.

Constantin Budescu i-a obișnuit pe fanii Astrei cu astfel de execuții. În trecut, când fotbalistul era tot la Astra, a făcut un alt pariu nebun! “Budi” le-a spus colegilor că este sigur că poate da gol direct din parcare și nu i-a dezamăgit. 

Sursa foto: captura video