Inculpatii din dosarul ROMPREST, plasati in AREST la DOMICILIU, decizia nefiind definitiva

Cele 15 persoane judecate in stare de arest preventiv in dosarul de evaziune fiscala si spalare de bani in care este implicata compania Romprest au fost plasate in arest la domiciliu, in urma unei decizii de miercuri a Tribunalului Prahova, care insa nu este definitiva.

Judecatorii Tribunalului Prahova, instanta pe rolul careia se afla dosarul Romprest, au decis, miercuri, sa inlocuiasca masura arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu fata de 15 din cele 18 persoane judecate in acest dosar pentru constituirea unui grup infractional organizat.

Astfel, judecatorii au dispus plasarea in arest la domiciliu a inculpatilor Necula Marin, Grigoras Grigore Adrian, Pop Iustin Atanasiu, Paul Viorel, Paul Gheorghe Nicolae, Vizi Carol Mark, Molnar Arpad Joszef, Molnar Botond Tibor, Hotca Lucia Maria, Corlan Cristian Dumitru, Carabaneanu Catalin Marian, Avram Marius Florin, Dumitru Emil, Oprea Aurelian si Matei Costel.

CITESTE SI: Inculpatii din dosarul ROMPREST raman in AREST, dupa admiterea contestatiei DIICOT

Cei 14 inculpati barbati se afla in Penitenciarul Margineni, in timp ce Lucia Maria Hotca este incarcerata la Penitenciarul Târgsor.

Decizia Tribunalului Prahova nu este definitiva si poate fi contestata de procurori in termen de 48 de ore de la comunicare.

Cei 15 sunt in arest preventiv din 8 mai.

CITESTE SI: DOSARUL ROMPREST: Inculpatii, pasati in AREST la DOMICILIU

Ceilalti trei inculpati din acest dosar, intre care unul este actionarul clubului de fotbal petrolul Ploiesti, Nicolae Capra, sunt judecati sub control judiciar.

Sursa foto evz