India. Poliția a arestat încă patru suspecți implicați în înșelătoria cu o pagubă de 14 milioane de dolari

Poliția din Mumbai a arestat încă patru suspecți care se presupune că au fost implicați într-o înșelătorie cu criptomonede, care a produs o pagubă de aproximativ 1 miliard de rupii (peste 14 milioane de dolari), scrie Times of India.

Potrivit raportului, polițiștii l-au arestat pe Ashok Goyal Jaipuria, Asif Malpani, Baljit Singh Saini și Pradeep Arora din Delhi. Mai multe conturi bancare ale lui Goyal au fost, de asemenea, înghețate, deoarece se presupune că este creierul înșelătoriei. Times of India afirmă, de asemenea, că un actor nenumit Bollywood, care a participat la evenimente promoționale despre înșelătorie, va ajunge în custodia poliției.

Poliția indiană a arestat primii patru suspecți implicați în schema suspectă în februarie. Prima plângere care a dus la urmărirea penală a fost depusă în Surat, un oraș din orașul indian Gujarat, de către o persoană care susține că a fost fraudată de echivalentul a aproape 150. 000 de dolari.

La începutul lunii ianuarie, poliția indiană a arestat și un asociat al unui grup separat, acuzat de efectuarea unei alte înșelătorii cu criptomonede care implica 5 miliarde de rupii (aproximativ 71,6 milioane de dolari).