INDIAN WELLS: Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul trei. Vezi ce a facut Hanescu

Simona Halep s-a calificat sambata in turul trei al turneului de la Indian Wells dupa o victorie lejera contra japonezei Kurumi Nara.

Tenismena Simona Halep a inceput excelent turneul de la Indian Wells, dotat cu premii in valoare totala de 10,2 milioane de dolari. Romanca a trecut in turul secund, unde a fost calificata direct, de japoneza Kurumi Nara (locul 47 WTA), in doua seturi, scor 6-2, 6-2. Tenismena noastra, aflata pe pozitia a 7-a in clasamentul WTA, si-a asigurat prin aceasta victorie un cec in valoare de 28.000 de dolari si 65 de puncte in clasamentul WTA. In turul urmator Simona o va infrunta pe Lucie Safarova (Cehia, locul 28 WTA).

Citeste si: Monica Niculescu merge in turul doi la turneul de la Indian Wells 

Sambata seara, alte doua tenismene din Romania vor evolua in runda a 2-a a turneului american: Sorana Carstea vs Camila Giorgi (Italia) si Monica Niculescu vs Ekaterina Makarova (Rusia).

In competitia masculina, Victor Hanescu, locul 87 mondial, s-a calificat in turul doi al turneului ATP de 1.000 de puncte de la Indian Wells, dupa victoria 7-5, 3-6, 6-4, contra francezului Stephane Robert, locul 96 ATP. In turul secund, Hanescu va juca impotriva sarbului Novak Djokovici, numarul 2 mondial. Victor Hanescu si Novak Djokovici s-au mai intalnit pana acum de sase ori, de fiecare data impunandu-se sportivul sarb.

Sursa foto: sport.ro