INDONEZIA: Aterizare de urgenta a unui avion de pasageri dupa o ALERTA cu BOMBA

Un AVION al companiei INDONESIAN BATIK AIR, cu 122 de persoane la bord, a efectuat o ATERIZARE de URGENTA in orașul indonezian Makassar (capitala provinciei Sulawesi de Sud), dupa o presupusa AMENINTARE cu BOMBA la bordul aparatului de zbor, a declarat vineri un oficial guvernamental citat de Reuters.

‘Am primit un apel telefonic de la aeroportul ‘Sultan Hasanuddin’ din Makassar despre o posibila bomba la bordul Batik Air, care efectua un zbor din insula Ambon la Jakarta’, a indicat un purtator de cuvant al Ministerului indonezian al Transporturilor, J.A. Barata.

CITESTE SI: ATERIZARE DE URGENTA la HIROSHIMA: Peste 20 de persoane au fost RANITE 

In acest moment nu este clar de unde angajatii aeroportuari au ajuns in posesia respectivei informatii,dar o ancheta urmeaza sa elucideze circumstantele incidentului, conform mass-media locale.

Dupa aterizarea in Makassar, avionul a fost izolat, iar toti pasagerii evacuati. O echipa de geniști a verificat interiorul aeronavei, cercetand intreaga suprafata a aparatului de zbor. Nu a fost descoperita nicio bomba in avion. Batik Air este o filiala a companiei low-cost Lion Air, ale carei avioane efectueaza zboruri doar pe teritoriul Indoneziei.

Sursa foto: jaunted.com