Inedit! Un suspect stă în arest preventiv de 26 de zile! Ce așteaptă polițiștii să facă suspectul

Un bărbat a fost arestat, în Anglia, sub suspiciunea de trafic de cocaină, drog pe care îl ascunde în corp. Suspectul stă în arestul poliției de 26 de zile. Numele lui este Lamarr Chambers și are 24 de ani. Tânărul a fost arestat de poliția din Essex pe dată de 17 ianuarie, informează Dailymail.co.uk. De atunci și până acum, suspectul a stabilit un nou record.

El a petrecut un număr record de zile în arest. În continuare, poliția așteaptă că Lamarr Chambers să meargă la toaletă și să facă treaba mare. Aceștia cred că bărbatul a înghițit cocaină pe care urma să o transporte ilegal.

Cu toate că își pune viața în pericol, suspectul nu se duce la toaletă. Are 26 de zile de când nu a eliminat fecale din organism. Există riscul să între în șoc toxic, dar pare să nu îi pese. Dacă va merge la toaletă și va elimina droguri, suspiciunea poliției se adeverește.

Citește și: S-A JUCAT 30 DE MINUTE LA MOBIL STÂND PE TOALETĂ ȘI A AJUNS DE URGENȚĂ PE MASA DE OPERAȚIE

Lamarr Chambers va fi arestat pentru trafic de droguri clasa A, adică cocaină. Poliția susține că un medic îl consulta zilnic pe suspect pentru a îi verifică starea de sănătate. Medicii susțin că, dacă se va mai abține mult, există riscul că intestinele pline să explodeze în el.

Dacă se va întâmpla asta, Lamarr Chambers poate muri. Suspectul crede că poliția nu îl va mai reține mult timp. Dar autoritățile îl contrazic și au emis un comunicat în presă în care susțin că au dreptul de a îl reține până când Lamarr Chambers elimină drogurile din organism.

Pentru a nu merge la toaletă, suspectul refuză să mănânce. Cu toate astea, înfometarea nu îi garantează că nu va face treaba mare. Acesta va elimina substanțe și bacterii din organism pe care intestinul le crează zilnic și apoi le împinge spre eliminare.

Sursă traducere: ciao.ro