INEVITABILUL S-A PRODUS: STEAUA, evacuata de MAPN din GHENCEA! Reactie dura a lui LACATUS

INEVITABILUL s-a PRODUS! MAPN a trimis o notificare oficialilor gruparii campioane conform careia pana maine, sambata 4 iulie, echipa STEAUA trebuie sa evacueze baza sportiva din bulevardul Ghencea. Potrivit mass media sportiva, oficialii gruparii ros-albastre au mutat deja o parte din mobilier, iar angajatii finantatorului GIGI BECALI au inceput sa demonteze si tabela de marcaj a stadionului supranumit “Templul Fotbalului”. 

Aceleasi surse noteaza faptul ca latifundiarul din Pipera ezita sa faca acelasi lucru si cu nocturna in ciuda faptului ca GIGI BECALI a achitat din propriul buzunar datoria pe care Armata o avea fata de Tehnorob in litigiul legat de aceasta.

O prima reactie dura fata de acest gest extrem facut de reprezentantii Armatei a venit din partea unuia dintre cei mai iubiti jucatori din istoria clubului, MARIUS LACATUS.

CITESTE SI: MApN a primit o NOUA OFERTA pentru MARCA STEAUA. FOTO in articol 

„Nu este un lucru placut, imi pare tare rau ca nu au ajuns la o intelegere. Cum poti sa dai afara cea mai titrata echipa din Romania?! Cei din conducerea Ministerului Apararii Nationale trebuie sa dea o explicatie solida opiniei publice. Fiindca ceva mai rau de atit nu se putea intimpla cu stadionul din Ghencea. Care, zic eu, ca o sa ajunga o ruina. Nu inteleg deloc ce au in minte cei de la clubul sportiv, adica, de fapt, cei de la minister. Uite-asa, incet, incet se pierde identitatea echipei. Stadionul, suporterii dispar incet, incet. Orgoliile si incapatinarea unora au dus la situatia asta”, a spus MARUS LACATUS la postul de televiziune Dolce Sport. 

Sursa foto: sport.ro