Infirmiera care s-a fotografiat cu GABRIEL COTABITA a fost DATA AFARA de la Spitalul FLOREASCA

Conducerea Spitalului Clinic de Urgenta FLOREASCA a anuntat marti ca a suspendat contractul de munca al unei INFIRMIERE si a dispus verificari, dupa ce aceasta s-a fotografiat pe patul de spital alaturi de cantaretul GABRIEL COTABITA, imaginile aparand in presa.

CITESTE SI: A fost facuta publica PRIMA IMAGINE cu GABRIEL COTABITA pe patul de spital

“In urma informatiilor aparute in mass-media referitoare la pacientul Gabriel Cotabita, conducerea Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti s-a autosesizat si a dispus constituirea unei comisii disciplinare in conformitate cu prevederile Codului muncii. In perioada derularii acestei investigatii, contractul de munca al persoanei implicate a fost suspendat conform prevederilor legale. Totodata, a fost sesizat Consiliul de Etica al spitalului pentru a efectua verificarile din zona de responsabilitate care ii revine. Concluziile comisiilor vor fi facute publice de indata ce cercetarile se vor finaliza”, se precizeaza intr-un comunicat al Spitalului Floreasca.

Cantaretul Gabriel Cotabita este internat dupa ce in luna mai a suferit un stop cardio-respirator in timp ce se afla in sala de sport a unui hotel din Capitala.