Cand nimeni nu se mai astepta, MISTERUL AVIONULUI DISPARUT a fost dezlegat

Un fost pilot socheaza intreaga lume cu declaratia sa, la trei luni de la disparitia avionului MH 370. Acesta sustine ca a studiat amanuntit acest caz, iar ceea ce s-a intamplat cu aeronava care avea la bord 239 de persoane, nu a fost un simplu accident, scrie mirror.co.uk.

Atat pilotul Ewan Wilson, cat si jurnalistul Geoff Taylor, din Noua Zeelenada, au petrecut cateva luni bune cautand indicii despre avionul Malaysia Airlines, care a disparut de pe radare in 8 martie, cu 239 de pasageri la bord, pentru a afla ce s-a intamplat in realitate.

Dupa ce au adunat mai multe marturii si au intervievat rudele pilotului si persoanelor disparate, ei au ajuns la concluzia incredibila ca avionul a disparut in mod “calculat” si “deliberat” in urma unei actiuni ce nu trebuia sa aiba loc. 

Cei doi au analizat timp de cateva saptamani la rand toate informatiile legate de ultimele ore ale zborului aeronavei malaeziene. Mai mult, dificultatea de a gasi ramasitele aparatului de zbor prin intermediul semnalelor trimise de aparatura acestuia nu este decat rezultatul unei manipulari, mai spun cei doi anchetatori.

Mondo News iti recomanda si: Noi informatii despre avionul disparut. Uite ce transporta

Ewan Wilson si Geoff Taylor sustin ca au scos din ecuatie problemele tehnice sau accidentele ciudate, ceea ce i-a condus catre concluzia ca nu ar fi existat un alt motiv care sa duca la schimbarea rutei avionului. Wilson este antrenat special in anchetarea accidentelor aviatice. Acesta este de parere ca aeronava disparuta s-ar fi prabusit in Oceanul Indian.

Cei doi au scos si o carte denumita “Good Night Malaysian 370: The truth behind the loss of Flight 370”, in care acuza autoritatile din Malaezia de ascunderea adevarului. 

Citeste si: AVIONUL DISPARUT: UN INDIAN VA REGIZA UN FILM DESPRE INCIDENTUL AERIAN

Reamintim ca Malaysia a publicat, la sfarsitul lunii mai, datele obtinute de satelit folosite pentru a stabili traiectoria ZBORULUI MH370, disparut la 8 martie, pana la prabusirea sa in Oceanul Indian, ca raspuns la solicitarile rudelor pasagerilor.

Departamentul de aviatie civila a anuntat ca a colaborat cu Inmarsat pentru a furniza 47 de pagini de date inregistrate de operatorul britanic de sateliti, precum si note explicative.

Rudele celor 239 de persoane aflate la bordul AVIONULUI BOEING 777 al Malaysia Airlines au cerut publicarea datelor brute, pentru ca acestea sa poata fi supuse si altor analize, in timp ce epava AVIONULUI inca nu a fost gasita.

Inmarsat a folosit satelitii pentru a ajuta la reconstituirea rutei aeronavei.

Citeste si: AVIONUL DISPARUT: UN ROBOT SUBMARIN REIA CAUTARILE

AVIONUL BOEING se deplasa pe ruta Kuala-Lumpur – Beijing la 8 martie, dimineata, cand a schimbat brusc traiectoria la aproximativ o ora de la decolare, fara a oferi explicatii.

Semnalele sonore il localizeaza la sud de Oceanul Indian, unde s-ar fi scufundat, ramanand fara combustibil.

Foto: Daily Star