INFORMATIE BOMBA! Basescu pregateste GRATIEREA greilor din fotbal in Dosarul Transferurilor?

Ipoteza bomba in cazul CONDAMNATILOR din DOSARUL TRANSFERURILOR! Toti cei opt oameni de fotbal, in frunte cu Gica Popescu, ar putea fi ELIBERATI. Decizia o va lua chiar presedintele Traian Basescu, pe final de mandat.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, vine cu o ipoteza uluitoare in cazul celebrului dosar al TRANSFERURILOR. Intr-o declaratie pentru ziarulring.ro, Cozma sustine ca presedintele Basescu ii  va GRATIA pe toti cei 8 CONDAMNATI: Cristian Borcea, fratii Ioan si Victor Becali, Gica Popescu, Mihai Stoica, Gigi Netoiu, George Copos si Jean Padureanu.

Citeste si: CRISTI BORCEA, DUS LA SPITAL DUPA CE A ACUZAT DURERI TORACICE

“Stiu din surse sigure ca Basescu, inainte de incheierea mandatului, o sa-i GRATIEZE individual pe toti, ca sa ridice PMP-ul. Ii va pune in libertate inainte de alegerile prezidentiale ca sa-si faca o imagine finala buna”, a preciat Cozma, citat de ziarulring.ro.

Pe de alta parte, starea omului de afaceri, Cristian Borcea, in penitenciar nu pare a fi tocmai buna. El a fost transportat, duminica, de la penitenciarul Poarta Alba la spitalul Judetean de Urgenta Constanta. In prezent, Borcea se afla internat la sectia de Cardiologie.

 “Este internat pe Cardiologie. I se vor face analize, eventual o coronografie si apoi vom vedea. Deocamdata nu se stie cat ar putea ramane internat in spital”, a spus directorul medical al Spitalului Judetean Constanta, Mihnea Avram, citat de Mediafax.

VASILE TURCU STIE CINE SUNT VINOVATI PENTRU CONDAMNARILE DIN DOSARUL TRANSFERURILOR

Sursa foto: sursazilei.ro